Nehéz évük lesz a focistáknak

Nehéz év előtt áll a magyar labdarúgó-válogatott, mondta karácsonyi köszöntőjében Bernd Storck szövetségi kapitány.

“Sikeres időszak áll mögöttünk, 2016-ban részt vettünk az Európa-bajnokságon, és a csapatom nevében szeretnék köszönetet mondani azért a csodálatos szurkolásért és támogatásért, amelyet a torna alatt tapasztalhattunk” – szólt a drukkerekhez a magyar szövetség (MLSZ) honlapján látható videóüzenetében a német edző.

Storck hangsúlyozta, a szurkolóknak már abban is nagy szerepük volt, hogy a válogatott kijutott a franciaországi kontinensviadalra.

“A teljesítményünkkel próbáltuk mindezt meghálálni, az lebegett a szemünk előtt, hogy sikeresen szerepeljünk” – fogalmazott a szövetségi kapitány, majd kijelentette: idén bizonyították, hogy nemzetközi szinten versenyképes a magyar csapat.

“Nagyszerű tehetségek vannak a közösségben, olyan játékosok, akik a jövő csapatában is alapemberek lehetnek.”

Bernd Storck végül arra kérte a drukkereket, hogy jövőre is támogassák a válogatottat, mert “minden korábbinál nagyobb szükségünk van most erre”.

“Nehéz évünk lesz, rögtön az Európa-bajnokkal kezdünk, hiszen márciusban Ronaldo és társai ellen lépünk pályára. Nem lesz könnyű meccs, de a támogatásotokkal minden lehetséges, ahogyan ezt az Európa-bajnokság is bizonyította” – zárta karácsonyi üzenetét Bernd Storck.

 

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés