Nyerj jegyet Rióba és fürödj ingyen Orfűn!

Június 11-én Baranya megyében folytatódik a Magyar Olimpiai Bizottság eseménysorozata, amelynek elsődleges célja a sportolás népszerűsítése és a rendszeresen sportolók táborának bővítése, az ötkarikás játékok jegyében.

Az eseménysorozat próbái nem versenyek, céljuk a mozgás megszerettetése, az olimpiai eszme népszerűsítése. Ugyan a versenykiírásban szerepelnek szintidők, amelyek nagyobb erőfeszítés nélkül egy kezdő sportoló számára is teljesíthetők, de a szervezők leginkább a részvételt tartják fontosnak. A próbák teljesítésébe akár rövid, akár hosszabb távon is bekapcsolódhatnak a felnőttek és a gyerekek is, amelyek teljesítéséért pontokat lehet gyűjteni. A megszerzett pontokat sorsjegyekre lehet beváltani, amelyekből a játék időtartama alatt értékes sportos ajándékok és egy riói utazás kerül kisorsolásra.

A5_szorolap.cdr

25 ponttal megnyerhető ajándékok: 100-100 db logózott törölköző, pulóver, hátizsák, póló, baseballsapka, míg az akár két próba teljesítésével megszerezhető 100 pontért kapott sorsjegyekkel megnyerhető fődíj egy 2 személyes út a Riói olimpiára, de további értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek: pl. Adidas olimpiai formaruha, 2 személyes utazás Olümpiába.

Pécs/Orfűi-tó

A programsorozat második kiemelt eseményére Pécsen, az orfűi Sporttábor és Vizi turisztikai Központban kerül sor, ahol mindenki kipróbálhatja magát úszás, kerékpározás, túrázás, futás, kajak-kenu és sárkányhajózás sportágakban, sőt, a kiegészítő programként megrendezésre kerülő downhill versenyen is rajthoz állhatnak a szakág sportolói.

otproba-rioba

A választható próbák (több tusa is teljesíthető):

Futás: 6,1 km vagy 21,1 km
Gyaloglás/Nordic Walking: 8,6 km és 17,7 km
Úszás: 300 vagy 1500 méter
Kerékpározás: 18,3 vagy 36,6 km és 800 méteres downhill verseny
Kajak-kenu: 4000 vagy 8000 méter
Sárkányhajó: 4000 méter

Az egyes próbákon való részvétel díja: 1000 Ft.

Az első próba előtt mindenkinek el kell végeznie egy online regisztrációt, amely 1000 Ft-ba kerül és egy ajándékcsomag jár érte. A regisztrációs csomag tartalma: póló és tornazsák 5próba Rióba logóval, szilikon karkötő riói színekkel, amely a helyszínen vehető majd át.

otproba-rioba-kerekparozas

A részletes programkiírás ide kattintva érhető el, míg nevezni itt lehet!

http://www.otprobarioba.hu/pecs-orfui-to
http://www.otprobarioba.hu/pecs-orfui-to-1

A Facebookon is aktív érdeklődőknek ajánljuk az 5próba Rióba Facebook csoportjának, illetve a pécsi rendezvény Facebook eseményének követését, ezen felületeken folyamatosan megosztjuk az aktuális információkat.

https://www.facebook.com/5probarioba/
https://www.facebook.com/events/1111932565537849/

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés