6 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapHírzónaOrszágos döntőbe a PSN Zrt. kézisei

Országos döntőbe a PSN Zrt. kézisei

Március 3-án, az Alsóörsön megrendezett kézilabda utánpótlás országos elődöntőn a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. kézilabdásai a Pick Szegedet is megelőzve a második helyen jutottak az ország legjobb nyolc csapata közé.

A pécsi U 14-es korosztályt (1997. január 1. után születettek) a tizenhat csapatot felvonultató országos elődöntőben csak az MKB Veszprém előzte meg, a mieink két góllal verték meg a Pick Szegedet, ezzel bejutottak az országos döntőbe.

– A Pick Szegedet kiváló színvonalú mérkőzésen, nagyszerű védekezéssel és remek kapusteljesítménnyel, igazi csapatmunkával sikerült legyőznünk. Mindhárom mérkőzésen egyénileg és csapatként is jól működtünk – mondta Kovács Gábor, a pécsiek edzője.

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. kiválóságai ezzel az eredménnyel bejutottak az április 13-15 között megrendezendő gyöngyösi döntőbe.

A csapat tagjai: Bárány Balázs, Bognár Áron, Csizmadia Bence, Emberovics Milán, Erdélyi Balázs, Kis Dániel, Mayer Balázs, Mészáros Erik, Pais Kálmán, Rohr Barnabás, Somogyvári Attila, Szegleti Richárd, Szommer Erik, Temesvári Csanád, Temesvári Zalán, Zengei Martin

Edzők: Kovács Gábor és Halmai Csaba

T.T.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő