5 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapHírzónaPMFC: Márton elégedett

PMFC: Márton elégedett

Márton Gábor, a PMFC edzője elégedett az idei félévvel, de továbbra is a fokozatos munkában hisz – nyilatkozta a tréner a pmfc.hu-nak.

Márton Gábor a csapat hivatalos oldalán úgy nyilatkozott, hogy érkezésekor az elsődleges cél az volt, hogy egy olyan csapatot építsenek, ami köré az elkövetkező félévekben nem kell hat-nyolc játékost igazolni, mert úgy nem lehet eredményt elérni hosszútávon.

– Azt akartuk, hogy eljussunk télre, de inkább nyárra odáig, hogy azokra a posztokra kelljen csak szerződtetnünk játékost, ahol problémáink vannak. Most két-három emberről van szó, mert nekem az a filozófiám, hogy eredménytől függetlenül egy kereten mindig kell frissíteni, változtatni, erősíteni egy kicsit – mondta.

Márton Gábor, PMFC

A csapat jövőjéről elmondta: az újonnan érkezőket szeretnék a lehető legjobban beépíteni a csapatba. – A tavasszal kapcsolatban pedig két dolog jut az eszembe: még mindig nagyon sok gólt kapunk. Mondjuk, elég sokat is rúgunk, de ezen mindenképpen javítani kell. Valamint a hazai mérlegünkön változtatni akarunk, a tavasz során erre több lehetőségünk adódik majd. Azt szeretnénk, hogy a hazai szurkolók többet tudjanak örülni, mert megérdemlik. Jó játékkal párosulva szeretnénk ebben a régióban megragadni, vagy feljebb lépni a tabellán, mert reális esélyünk van rá. Bízunk a csapatban és reméljük, legalább ilyen jó munkát tudunk végezni a tavasz során. Most is elmondom, egy edző a játékosok nélkül halott. Ha ők nem teszik meg azokat a dolgokat amiket én kitaláltam, akkor lehetek én nagyon okos, csak sikeres nem. Az őszi eredmény is az ő erejüket mutatja: remek munkát végeztek az edzésen, remek öltözőt alakítottak ki maguk között. Ezek nagyon fontos tényezők és örülünk, hogy ilyen csapattal tudunk dolgozni. Még bizonyos dolgokban kell előre lépni, de szerintem képesek leszünk együtt, mert megvan bennük a plusz – így az edző.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő