Ringharc: Rinó kontra Káposzta

Különleges küzdősporteseményen szállnak ringbe régiónk legjobb és legfiatalabb kick-boxosai, thai-boxosai és még számos szabályrendszer küzdősportosai december 10-én a Széchenyi-csarnokban. A Ring – A Fórum vérbeli gála lesz: látványos show, a legkeményebb szakágak sztárjai, hatalmas pofonok, ütések, rúgások ígéretével.

Ahogy Grász Igor Adamovics, a rendező Maxi Club tulajdonosa, az esemény promótere a rendkívül látványosnak ígérkező összecsapás-sorozatból csemegézik, a szupernehézsúlyú MMA (mixed martial arts) párharcban a pécsi válogatott dzsúdós, Makai „Rinó” Renátó és a szegedi Jani „Káposzta” István csap össze a 120 kiló fölötti titánok harcában. Kick-boxban a pécsi világbajnok Sárközi Attila ellenfele a kemény ütéseiről híres Tóth Zoltán lesz.

Az ugyancsak pécsi thai-boksz világbajnok Csonka „Kicsi Hoost” Norbert K-1-ben fogadja majd a fehérvári kempóbajnok Szűcs „Geri” Gergőt csattanós üdvözlettel, robbanékony, fürge és izgalmas mérkőzés ígéretével. Igazi technikai ínyencség lesz 75 kilóban a bólyi vb-ezüstérmes Patai Árpád és a pécsi „villám” Csillag Tibor MMA-összecsapása, hiszen mindketten képzett, technikás harcosok. Hasonló, nehézsúlyú thai-boksz csemegét ígér Demhardt „Demi” Tamás és a szigetvári kesztyűs, Béni Zoltán összecsapása.

A profik mérkőzései mellett nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők az utánpótlásra is, így délelőtt tíztől, a Mikulás-kupa keretében a pécsi egyesületek legtehetségesebb fiataljai léphetnek majd a kötelek közé. Ők tíz párban mérkőznek meg egymással, a győzelem öröme mellett a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. különdíjaiért és Bozsánovics Bianka kerámiaékszer-készítő művész nyakékeiért.

A gálával kapcsolatos bővebb információk ITT!

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés