Sordöntő meccs előtt a PEAC

A női kosárlabda bajnokság alapszakaszában győztes Sopron 2-0-s összesítéssel magabiztosan jutott a fináléba a Győr ellen, a másik elődöntőben érdekelt PEAC-Pécs csütörtökön játssza sorsdöntő harmadik találkozóját a Diósgyőrrel.

Április 2-án, 17.00-kor a Lauber Dezső Sportcsarnokban lép pályára a PEAC-Pécs és a DVTK, a mérkőzést a nappali tagozatos diákok és a PVSK-Panthers bérlettel rendelkezők ingyen tekinthetik meg. Ráadásul minden érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkező pécsi szurkolóval egy plusz fő is beléphet a mérkőzés helyszínére. A felnőttek a lelátóra 1000 forintért, a nyugdíjasok 600, a küzdőtérre pedig 1200 forintért válthatnak jegyet az érdeklődők.

Djokics Zseljko vezetőedző az eltiltását követően visszaülhetett a kispadra Miskolcon, a csütörtöki találkozó előtt a következőket nyilatkozta: – A döntőbe az a csapat jut majd, amelyik csütörtökre jobban regenerálódik, és nagyobb szíve van, remélem, mi leszünk az a gárda. Elértük, hogy idegenben csarnokokat töltünk meg, most szeretnék minden pécsi kosárszurkolót hívni csütörtökön 17 órára a Lauberbe, mert ez a csapat megérdemli, hogy pécsi szívek dobbanjanak érte.

Együttműködés a Visszatérés Alapítvánnyal

Az alapítványt 1990-ben alapították a Pécsi Tudományegyetem Gyermekklinikája Sebészeti Osztályának munkatársai abból a célból, hogy javítsák a gyermeksebészeti betegellátás minőségét. Ezen belül főleg a vese- és vizeletproblémákkal küzdő gyermekek kezelésére, a gyermekurológiára fókuszálnak, de működtetnek még anyaszállót és mozgás-rehabilitációs gyógytornatermet is. A PEAC-PÉCS szeretné, hogy az Alapítvány célkitűzései minél több emberhez eljuthassanak, és minél többen támogassák azokat, így részt vesz a Visszatérés Alapítvány népszerűsítésében. A PEAC-DVTK mérkőzésen a szurkolóknak lehetősége lesz támogatni az Alapítványt, az adományok gyűjtése a büfé mellett kihelyezett urna segítségével folyik majd. 

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés