9 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapSportSúlyt emeltek karácsony előtt

Súlyt emeltek karácsony előtt

Első alkalommal rendezte meg a Pécsi Súlyemelő Egyesület a Mikulás Kupa elnevezésű versenyét Pécsett, amely a fiatal sportolók évzáró versenye is volt egyben.

Hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a Pécsi Súlyemelő Egyesület Radnóti utcai létesítményében a Súlyemelő Mikulás Kupát pénteken, amelyre Vajszlóról is érkeztek versenyzők. A megmérettetést az egyesület elnöke, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Gyurkovics Ferenc nyitotta meg.

– Szakmai szempontokat tekintve az év egyik legnagyobb előrelépésének tartom, hogy a Pécsi Súlyemelő Egyesület kötelékében Vajszlón is működik egy műhely, ahonnan már erre a versenyre is érkeztek sportolók. Fontos kihangsúlyozni, hogy a tehetség mellé szorgalom is szükséges, a legjobban teljesítők pedig akár a válogatottságig is eljuthatnak. Bízom benne, hogy sikerül a pécsi súlyemelés jövőjét akár száz vagy még annál több évre is biztosítani, így nyugodt körülmények között végezheti mindenki a munkáját – mondta Gyurkovics Ferenc, aki emellett mindenkinek kellemes ünnepeket és jó versenyzést kívánt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő