10 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapHírzóna80 milliót áldoztak a pécsi sportért+Galéria!

80 milliót áldoztak a pécsi sportért+Galéria!

Páva Zsolt polgármester és Vári Attila, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója köszöntötte csütörtökön a városházán azoknak a cégeknek a képviselőit, akik adóforintjaikat áldozták a pécsi sportélet sikeres építkezésének előmozdításáért.

KÉPGALÉRIÁNKÉRT KLIKK!!!

Ötvenhárom díszes oklevelet adott át dr. Páva Zsolt polgármester és Vári Attila, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, egyben kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó azon cégek tulajdonosainak, vezetőinek, akik a tavalyi törvénymódosítás kapcsán társasági adójuk (TAO) egy részét a pécsi látvány-csapatsportágak utánpótlásának támogatására fordították.

Mint ismert, a sport támogatásával összefüggő törvénymódosítás életbe lépése után a vállalkozásoknak lehetősége nyílt rá, hogy a társasági adókedvezmény-támogatásuk felajánlásával anyagilag is hozzájáruljanak a pécsi látványcsapat-sportágak utánpótlásának fejlődéséhez.

A csütörtöki, városházi ünnepségen Csizi Péter sportért felelős alpolgármester köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a PSN Zrt. színeiben sportoló csaknem félezer ifjú sportoló folytathatja pályafutását az itt jelenlévők által juttatott összesen 80 millió forint révén kedvezőbb körülmények, javuló feltételek között.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő