Tudnak ezek a pécsi táncos lányok!

Remek eredményeket ért el a pécsi Dance Show Tánccsoport csapata a június 25-én vasárnap rendezett Európa-bajnokságon Balatonfüreden. A pécsi lányok felnőttben és junior korosztályban is ezüstérmesek lettek.

A szezon csúcspontjának is tekinthető megmérettetésre az egész éven át tartó kemény munka is kellett, ugyanis a legjobbak közé a hazai bajnokságokban elért eredmények és pontok alapján kvalifikálják a csapatokat.

Nem is tétlenkedtek a pécsiek: a felnőttek (2000 előtt születettek) harmadikak, a juniorok (2001-2003) negyedikek lettek az országos döntőn, emiatt, valamint az egész éves teljesítményük alapján ott volt a helyük az Európa-bajnokságon.

Az Európa második legjobbjaként befutó junior csapat tagjai Kovács Hegedűs Lili, Mehring Fruzsina, Dorn Anna, Schepp Zorka, Szorre Dorka, Molnár Lúcia, Nagy Dóra, Horváth Luca, Nemes Daniella, Horváth Zsanett és Óbert Liliána voltak.

A szintén ezüstérmes felnőtt keretet Várady Viola, Csík Dorka, Turonyi Lili, Földvári Bianka, Vörös Sára, Buzás Petra, Németh Kamilla, Balikó Adrienn, Papp Krisztina, Dér Viktória, Jencsik Zsófia, Vörös Anna, Király Lili és Kereskai Laura erősítette.

Volf Dominika, a tánccsoport vezetője kiemelte a gyerekcsoport (2004-2006) remek teljesítményét is, akik végig küzdötték a szezont, azonban lemaradtak a Balatonfüredi versenyről.

 

 

Hirdetés