Szavazás: véget ért a verseny

Most mi dönthetjük el, ki legyen az első!

A szavazás hétfőn éjjel véget ért. Köszönjük olvasóink voksait.

A végeredmény:

    • Berta Dániel, U23-as Európa-bajnok párbajtőröző (23%)
    • Koller Krisztián, a PMFC NB I-es labdarúgója (17%)
    • Iványi Dalma, a Pinkk-Pécsi 424 NB I-es kosárlabdázója (14%)
    • Nagy-Bujdosó Nóra, a PEAC-Pécs NB I-es kosárlabdacsapatának kapitánya (12%)
    • Michelisz Norbert, WTCC-6. helyezett autóversenyző (10%)
    • Bali Dániel, a PEAC sportaerobikosa (9%)
    • Fodróczi Vilmos, a PKKC kajakosa (8%)
    • Jakabos Zsuzsanna, olimpiai 6. helyezett úszó (3%)
    • Kovács Péter, a PVSK NB I-es kosárlabdázója (1%)
    • Knoch Viktor, olimpiai 5. helyezett rövidpályás gyorskorcsolyázó (1%)
    • Fülöp Elemér, a DÖKE Komló magyar bajnok szektorlabdázója (1%)
    • Bene Barnabás, válogatott középtávfutó (1%)
    • Kürthy Lajos, a Mohácsi TE olimpikon súlylökője (0%)

 

A szavazás menete

 

Korábban írtuk:

Február 22-én a Sportcsarnokban, a 14. Pécsi Sportbálon – amelyre az 5500 forintos belépőket a Széchenyi téren, a Városháza bejárata melletti Tüke irodában lehet megvásárolni – múlathatja kellemesen az időt a báli közönség. Ismét lesz sportolói díjazás, Baranya legnépszerűbb sportolóját (2013-ban) e hasábokon választhatja meg az olvasóközönség.

 

A legutóbbi sportbálhoz hasonlóan ezúttal is a Lauber Dezső Sportcsarnok lesz a házigazda, ahol csaknem kilencszázan tölthetik el baráti körben a február 22-i báli estét. A szervezők a belépők egy részét a legnagyobb sportegyesületeken keresztül elsősorban a város sportolói, edzői, a szurkolók számára szeretnék értékesíteni, ám természetesen nyitva áll a kapu minden sportbarát vagy csak e körben mulatni szerető polgár előtt is, a fejenként 5500 forintba kerülő (svédasztalos vacsorát magában foglaló) belépők a Széchenyi téren, a Városháza bejárata melletti Tüke irodában is megvásárolhatóak már.

Most mi dönthetjük el, ki legyen az első!
Most mi dönthetjük el, ki legyen az első!

A bálról nem hiányzik majd a tombola, amely mellett egy jótékonysági aukciót is szerveznek, a befolyt összeget a balesetben elhunyt pécsi kosárlabdaedző, Fűzy Ákos családjának szánják.

A talpalávalót a Zsűri Zenekar (már a 18 órai kapunyitástól – kezdés 19 órakor), majd a Depo Band szolgáltatja.
A február 22-ei rendezvényen újra felelevenedik a korábbi díjazások (Baranya legjobb sportolója) hagyománya, ám a szakmai zsűri – ugyancsak a legnagyobb egyesületek ajánlásai alapján – ezúttal 2013 legjobb pécsi sportolóit választja majd meg – férfi 1-3., női 1-3, csapat 1-3, továbbá parasportoló kategóriákban.

[box title=”Sportbál: a Fűzy-családot támogatják a városvezetők is” box_color=”#e7d42c”]A közelmúltban tragikus hirtelenséggel elhunyt Fűzy Ákos pécsi kosárlabdaedző családjának si segíthet az, aki jegyet vált a február 22-i városi sportbálra illetve tombolát vesz, valamint árverésen vesz részt a rendezvényen. Hétfőn többek között a polgármester és Pécs alpolgármestere is vásárolt belépőket. Páva Zsolt polgármester, Csizi Péter alpolgármester, Hári József képviselő és Vári Attila, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója is jegyet vásárolt hétfőn az idén február 22-i tizennegyedik Pécsi Sportbálra. Mint azt Csizi Péter alpolgármester elmondta, 2009 óta tartják meg ismét a Pécsi Sportbált, az idei rendezvénynek pedig az ad különös aktualitást, hogy most a bevétel jelentős részét, valamint a tombolákból, s az árverésen befolyt összegből is komoly segítséget adnak Fűzy Ákos családjának.[/box]

Ismét lesz közönségszavazás is: a “Baranya legnépszerűbb sportolóját” illető közönségdíj a www.pecsma.hu oldalon február 10-től folyó és – a díjnak azért a szakmai presztízsét is megvédendően – egy előzsűrizett bő névsorból kiválasztható sportolót illeti majd.

Városvezetők is részt vesznek a programon; jegyeiket már hétfőn megvették.
Városvezetők is részt vesznek a programon; jegyeiket már hétfőn megvették.

Kezdjük a névsorokkal: a sportolói listát, amelyből az olvasók kiválaszthatják majd kedvencüket a legnagyobb sportegyesületekkel történt konzultáció alapján egy hattagú szakmai zsűri választja majd ki (ennek tagjai: Ács Pongrác, a PEAC elnöke; Czerpán István, a PVSK ügyvezető elnöke; Csizi Péter, országgyűlési képviselő, Pécs sportért is felelős alpolgármestere; Mayer András, a Dunántúli Napló sportrovatvezetője; Réfi Eszter, Európa-bajnok sportaerobikos, a PSN Zrt. Sportiskola vezetője és Vári Attila, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, a PSN Zrt. vezérigazgatója).

Okulva néhány korábbi év tapasztalatából, amikor kiváló számítástechnikai készségekkel felvértezett és ráérő fiatalok félig talán tréfának szánva olyan “ifjú titánokra” adtak le rengeteg szavazatot, akik a sportpályákon esetleg kevésbé jeleskedtek, a Tisztelt Olvasók egy olyan előzsűrizett névsorból választhatnak, amelynek szereplői sportolói mivoltukkal is biztosan érdemesek a közfigyelemre, ez esetben -szeretetre.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző cikkSport terefere a Trafikban
Következő cikkBotrány az egyetemen?

32 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Napok óta nem tudok egyetlen szavazatot sem leadni… csak tudnám minek írták, ha előre le vannak osztva a lapok.

  2. Valaki mondja meg hol a lista ,ahol szavazni is lehet,mert csak az eredmény jön állandóan

  3. nem lehet szavazni ! Akkor meg minek az egész és akkor egyesek eredménye miért növekszik, míg másnál nem lehet szavazni?

  4. Még mindig keresem,a psnzrt oldalán a %-kok már mások,mint it hétvége van ,nem dolgozik senki aki “illetékes”!?

  5. Hol is lehet szavazni ? fél órája keresem a név előtti pontot,de nem csak én ,hanem a család többi tagja másik gép előtt,szégyen ez az egész VÁROS!

  6. Ha meghirdetnek egy “szavazást”illene figyelemmel kísérni,hogy egyáltalán működik-e?
    Vagy ez már el van döntve?Mi meg csak bosszantsuk magunkat,ha ennyire ráérünk!
    Felháborító ez az egész úgy ahogy van!

  7. Miért nem tudok szavazni???????????? Nincs a nevek előtt a karika!!!!!!!!!!!!! FELHÁBORÍTÓ!!!!!!!!!

  8. És Sors Tomi? :O szerintem megérdemelné, hogy szerepeljen a jelöltek között!!!

  9. Az a baj, hogy már úgy jön elő az oldal, mintha szavaztam volna, pedig még sosem. Ilyenkor mi a teendő?

  10. Meg lehet nyugodni, a rendszer mindenkinek ilyen, sokszor nem enged szavazni, van PEAC-os aki 3 nap alatt egyszer tudott csak szintén, vagy egyszer sem. Sokszor kell megnézni az oldalt, hátha egyszer csak enged. Azért azt feltételezhetjük, hogy nincs webkamerát hekkelő PINKK szurkoló detektor beépítve, hogy csak őket szívassa…

  11. Ez hihetetlen!!! Ez csak Pécsen fordulhat elő! Látom nem mi vagyunk az egyetlenek, akik nem találják, hogy hol lehet szavazni. Már tegnap is meg tegnap előtt is néztük, gondoltuk vmi elkerülte a figyelmünket, de úgy látom nem. Az eredmény pedig változik, már a Nóri jobban áll a Dalmánál. Ezek szerint most lehet v. nem lehet vhol szavazni. Ha vki tudja, kérem írja le, előre is köszi. Ja és az oldal szerkesztőinek(szerkesztőjének) üzenem, ha ennyi negatív visszajelzés van, akkor kutya kötelessége lenne, felvilágosítani a szavazni akarókat. Lehetséges, hogy esetleg csak egyesek szavazhatnak sutyiban??? Felesleges megszavaztatni bármit v. bárkit ha előre tudjuk az eredményt. Ja és ilyen tapasztalatunk már volt a kosárlabdával kapcsolatban, már a saját bőrünkön tapasztalatunk, amikor nem az nyert aki a legtöbb szavazatot kapta. Ennek az eljárásnak van egy neve, úgy hívják CSALÁS.

  12. kackac-nak

    Az általad idézett dalt annak idején HORVÁTH JUCINAK énekeltük.
    Halála után megfogadtuk, hogy soha többet nem fogjuk énekelni.
    Jó lenne ezt betartani mindenkinek.

  13. A cikkben az van, hogy naponta egyszer. Ha becsaptak, illene bocsánatot kérni, tisztázni a helyzetet és javítani. Legalábbis tisztességes média felületen.

    Ha az egyetem fix IP címes, hogyan lehet többet szavazni sorozatban onnan? Mindenhol tilos, kivéve…

  14. Egy IP cím, egy szavazat! Ennyi. Nem lehet okoskodni. Ez az eredmény, amit látunk. Egyelőre.

  15. Egy körkérdés után kiderült, hogy nem lehet ugyanarról az IP címről többször szavazni. Ez még így rendjén is volna, de a nagy cégeknél változó IP címek vannak, így akár percenként szavazhat valaki ugyanarról a gépről. Ilyen pl az egyetem rendszere. Amelyik a Peacot támogatja. Úgy látszik ilyen módon is. Legyen vele boldog.

  16. Ez màr megint olyan “mutyi” szagú. Nem lehet szavazni?

  17. Bujdosó Nóra (17%)
    Iványi Dalma (15%)

    Vicc ez a szavazás. Még hogy Bujdosó népszerűbb Dalmánál.
    Elég csak ellátogatni a sportcsarnokba egy PEAC-PINKK meccsre vagy egy gyors közvéleménykutatást tartani a városban.

    A pécsi pálya közepén
    egy aranycsillag van,
    annak a csillagnak sok irigye van,
    irigyelik tőlünk azt a csillagot,
    amelyik a pécsi pálya közepén ragyog!
    Iványi Dalma! Iványi Dalma!

  18. Amit írnak a cikkben az nem valós. Tényleg naponta egyszer lehet szavazni? Mert ez nem megy. Jó lenne tisztába tenni a dolgokat, mert ez így nem tiszta.

  19. Ha azt írják hogy minden nap lehet szavazni akkor tegyék ezt lehetővé!Köszi!Semmi vissza igazolás a szavazatokról,szerintem itt meg van a sorrend,ez csak a körítés!

Comments are closed.