7 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapHírzónaVáltozások a PMFC-nél

Változások a PMFC-nél

Komolyan meg kell erősíteni a PMFC-Matias csapatát a tavaszi rajt előtt – számol be a klub hivatalos oldala.

Ahogy azt Győri János, a PMFC-MATIAS ügyvezetője már korábban is nyilatkozta, erősítésre van szüksége a csapatnak a szezon második fele előtt. Ennek egyik eleme a kemény téli felkészülés, hiszen Robert Jarni, az új edző vért, verejtéket és könnyeket ígért az alapozásra.

Az új horvát mester érkezésével egy más mentalitású és intenzitású szakmai munka kezdődhet el januártól, amely után várhatóan a jelenlegi labdarúgók is jobb teljesítményre lesznek képesek.

Múlt héten a tulajdonos, az ügyvezető és a szakmai stáb közösen egyeztetett. Ezen a találkozón kiderült, hogy mely játékosokra nem számít a továbbiakban az új vezetőedző. Matyi Dezső pedig arról biztosított mindenkit, hogy a klub anyagi háttere stabil, és a bennmaradás érdekében új igazolásokra is számíthatnak a szurkolók. Továbbá a csapat elutazhat egy téli edzőtáborba is.

Az ügyvezető elárulta, hogy szerdán közös megegyezéssel szerződést bontottak Wittrédi Dáviddal, míg Lantos Levente valószínűleg kölcsönben más csapatnál folytatja. A klubikonnal azonban edzőként hosszú távon is számolna a PMFC-MATIAS. Ugyanakkor a stáb nem számít a továbbiakban Pölöskey Péter és Mohl Dávid játékára, az ő jövőjükről később születik döntés.

A klub és a horvát balhátvéd, Mario Tadejevics között azonban a sajtóhíreknek megfelelően valóban zajlanak tárgyalások, de megállapodásról még korai lenne beszélni.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő