Véber: Gyalázatos meccs volt

Gyenge mérkőzésen mentett pontot a PMFC a MVM Paks ellen a Pécsen a labdarúgó NB I-ben. A két csapat 85. percig nem bírt egymással, akkor szögletből rúgott egy potyagólt a Paks, majd a 92. percben öngóllal egyenlített a Pécs.

A mérkőzésen alig történt értékelhető támadás, egyetlen komolyabb – célt tévesztett – lövés volt a pécsiek részéről, a Paksnak pedig egy veszélyes akcióját lehetett feljegyezni.

A PMFC vezetőedzője, Véber György mindennel elégedetlen volt. Szerinte gyalázatos rossz mérkőzést játszottak, nyomaiban sem látta azt, amire a csapat képes, a játékosok a tudásuk maximum 15 százalékát nyújtották.

– A magyar futball gyengesége, baja megvolt a meccsen – mondta a pénteki bajnoki meccsről.

Hat napja a Pécs idegenben verte a DVSC-t szenzációs játékkal. Akkor keményen, harcosan és okosan játszott az a csapat, amelyiknek addig csak 3 pontot sikerült összeszednie.

OTP Bank Liga, 8. forduló:
PMFC-Matias – MVM-Paks 1-1 (0-0)
——————————–
Pécs, 1500 néző, v: Solymosi
gólszerző: Kovács G. (93., öngól), illetve Bertus (86.)
sárga lap: Mohl (88.), illetve Kovács G. (73.), Tamási (75.)

Pécs:
—–
Poleksic – Nagy J. (Heffler, 64.), Balogh B., Romic, Mohl – Kővári (Pölöskey, 69.), Horváth A., Szatmári (Rácz, 77.), Márkvárt, Uzoma – Frőhlich

Paks:
—–
Molnár – Fiola, Kovács G., Gévay, Báló – Könyves (Simon, 86.), Tamási (Kulcsár D., 83.), Kecskés, Bartha, Bertus – Eppel (Haraszti, 65.)

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés