12 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapHírzónaVér és könnyek várnak a PMFC focistáira

Vér és könnyek várnak a PMFC focistáira

Szerda este hat órakor közös vacsorával fejezte be az idei szezont a PMFC-MATIAS NB I-es labdarúgócsapata. A belvárosi összejövetelen focisták mellett a szakmai stáb és a klub alkalmazottai is részt vettek – olvasható a PMFC -MATIAS honlapján. 

Az zárórendezvényen felszólalt többek között a PMFC-MATIAS tulajdonosa, Matyi Dezső, dr. Hargitai János, a klub elnöke és Győri János, a PMFC-MATIAS ügyvezető igazgatója.Az elhangzottak mellé a játékosok a szakmai stábtól egy személyre szabott edzéstervet is kaptak, melyet a pihenés alatt kell intenzíven elvégezniük. Mert ahogy Robert Jarni fogalmazott, erősen ajánlott már a szabadság alatt elkezdeni az erősítést, januártól ugyanis csak vért, verejtéket és könnyeket ígér.

A felnőtt keret tagjainak legközelebb jövő év elején vezényel edzést a Robert Jarni vezette szakmai stáb. A játékosoknak 2015. január 8-án, csütörtökön reggel 8:30-kor kell a Stadion utcában jelentkezniük, amikor is egy orvosi vizsgálattal és egy tréninggel kezdődik meg labdarúgók számára az év.

Ezzel egy időben a tavaszi szezonra való felkészülési időszak is indul, amelynek programja még kialakítás alatt van. Ugyanakkor már körvonalazódni látszanak a felkészülési találkozók, valamint az edzőtábor időpontja is. Addig is néma marad a PMFC-MATIAS stadionja és a klubház öltözői, ám a téli időszak alatt minden jelentős eseményről hírt adunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő