hirdetés

Facebookon sokkolnak a képviselőjelöltek

 • András

  Inkább az a sokkoló, hogy ezt az újságot és weboldalt a pécsiek fizetik!!!

 • m

  Színvonal alattiak.Jövő magyar politikusai huh….

 • vackor

  Ylang Ylang!

  Van mitől félned? Engem a ci…ny hordák tartanak félelemben, nem Németh Zsolti.

 • Garfield

  A helyi orbanista lakájmédiának sikerült az eddiginél is lejjebb süllyednie. A tahósági Lázár-index is kiakadna ettől.
  A legtöbb fenti jelöltről semmi “sokkoló” nincs, de fontosnak tartja a kormánypárt, hogy várható győzelme ellenére is még jól sárba tapossa a teljesen esélytelen ellenfeleit is. Úgy látszik, a narancsos urak öltöny-nyakkendőben járnak kirándulni is, soha egy korty alkoholt nem isznak és nem mesélnek szőke nős viccet sem. Köszönjük nekik, hogy a gyűlölködést, köpködést, a karaktergyilkosságot a hétköznapi politikai “kultúra” részévé tették.
  Egyébként tényleg jó kérdés, hogy pl. hol vannak a jobbikos jelöltek, akiknek nem a facebook oldalán lehetne találni 1-1 cikis képet, hanem egész évben nyilvánosan mocskolódnak a parlamentben.

 • Ylang Ylang

  Engem Németh Zsolt sokkol, a gonosz törpe, aki a kampányvideókon alulról kameráztatja magát, hogy nagyobbnak látszódjon. Az ő pártja, a jobbik nem is olyan régen a városba csődiítette szervezett buszokkal a délvidék összes bűnözőjét, hogy félrészegen ijesztegessék a pécsieket. (Halálbüntetés melletti tüntetés.) Komolyan ezeket az embereket kell alázni? (És pontosan mivel is? Ki lát itt bármni sokkolót? Remélem, legalább néhányuk beperli a pécsmát.) Inkább azon kéne elgondolkodni, hogyan nőhettek a Németh Zsolt féle senkik valakikké a városban. És további kártékony tevékenységüknek gátat vetni. Uff.

 • F-1

  Hajrá Donáczi Gyuri! Te legalább tudsz vezetni, nem úgy mint az a sok balf…sz az utakon.

 • Csak Úgy

  Nos ebből is látszik mennyire veszélyes az intim szféra kiteregetése. Sokan azért nem írtak alá senkinek, nehogy megjelenjen a nevük egy szigorúan nyilvántartott listán, de a FaceBook-ra gondolkodás nélkül feltesznek mindent, kiszolgáltatva magukat az ilyen, és ehhez hasonló tetűknek mint eme orgánum.

 • Donáczi György

  Ma is a sebesség megszállottjaként, mint amire azt a cikk megjelenítője hivatkozik ugyanilyen gyorsasággal szándékozom a Független Kisgazdapárt választási programját a választók akaratából célba vinni. Jobbról és balról kímélet nélküli előzési manőverekkel a politikai versenypályán.

 • Ámuló Gerinces

  Azta! Mennyi szemetet fújt össze a szél! Ész megáll.

 • Haffner Roland József

  Elnézést csak még pár szót:
  1. A képem Mecseken történő kirándulás és pihenés, amit alkoholizáló szövegkörnyezetbe helyeztek el. Egy kirándulás miért sokkoló????
  2. Miért hazudhat Németh Zsolt a Jobbik jelöltje a Pécsi Hírekben (9 oldal)? A Pécsi Hírek idézett: a kamupártok képviselői kiabáltak az államkincstárnál, hogy mi az hogy vissza kell fizetni az állami kampánypénzt. A pártoknak nem kell visszafizetni az állami támogatást, csak az egyéni jelölteknek, ha nem érik el a 2%-ot. A Pécsi Hírek ócsmárolja az induló jelölteket, hogy csak a támogatásért indulnak és azt sem tudják, hogy vissza kell fizetni a támogatást, ha nem érik el a 2%-ot. Képzeljék azt is ismert, hogy a Magyar Közlönyben közzé kell tenni az elszámolást. A független jelölteknek, mivel nincs adószámuk: kérelmet kell írni az Igazságügyi Minisztériumba, hogy megjelenhessen a hirdetésük. Nem csak a jelöltek képei botrányosak, hanem az Önök cikke is, amiből botrány lesz!

 • Donáczi György

  Kedves Lajos! Elgondolkodtam azon, hogy milyen rossz példát mutattam azzal, hogy megszegtem a KRESZ szabályt, de már 11 évvel ezelőtt. Akkor még fiatal voltam mindösszesen 57 éves. Ma köszönhetően a megépült Pécs-Bp. autópályának mintegy 2 óra 15 perc alatt kényelmesen lehet Ferihegyre, illetve a már az is megváltozott a Liszt Ferenc repülőtérre érkezni. Ez sem rossz idő.

 • Haffner Roland József

  Felszerettem volna hívnia Pécsi Hírek szerkesztőségét, bármilyen sajnálatos de a cégnek (kiadónak) nincs nyilvános telefonszáma, csak apróhirdetésre adnak telefonszámot. E-mail címes elérhetőségben merítik ki az olvasok elérhetőségét? Ennyire merik magukat vállalni? Azt hittem, hogy van törvény a kiadók elérhetőségéről (Impresszum), elnézést, lehet tévedtem…

 • Haffner Roland József

  „Alkohol nélkül ünnepelni, pont olyan mint pornót nézni a rádióban” Ez nem az én mottóm egy ismerős hozzászólása volt a közösségi oldalon, ahhoz amiről fogalmik sincs (?). Ugyanis egy magát demokratikus csoportnak nevezett szervezet azzal próbált “megzsarolni”, hogy ha nem lépek vissza a választástól, akkor fotót tesznek rólam közzé, amin alkoholt iszok. Ez nem az én mottóm, hanem az ismerősöm hozzászólása, ill. véleménye volt a “zsarolásról”, ami komolytalan volt, mert mi van akkor ha valaki alkoholt iszik egy bulin (2008). Mindenesetre elgondolkodtató, hogy Önök csak ezzel foglalkoznak…
  Haffner Roland József

 • Névtelen

  Donáczi Úr!

  Azért egy kicsit nevetséges a hozzászólása….már ha Ön írta.

 • Zsolt

  Felveszik az 1 millát, és mire költik?

 • Lajos

  Donáczi Úr!
  Azon kellene elgondolkodni, hogy milyen példát mutat azzal, hogy sokszorosan áthágta a KRESZ szabályokat, és erre még büszke is???

  A többi kamu jelölt pedig mit akar képviselni, ha önmagukat sem tudják…

 • Feri

  Én szívesen szavazok majd Sztojka Norbertre, mert látom, hogy a stílusérzéke kifogástalan…ha valaki napszemüvegek terén jól dönt, akkor más kérdésekben sem okozhat csalódást…..

 • Olvasó

  vai pra onde?
  Még annyi a különbség, hogy ezek az emberek nem szedték meg magukat az adófizetők pénzén! 😀

 • Olvasó

  Ezek az emberek legalább önmagukat adják és nem rejtik el igazi önmagukat, nem mutatják szépnek és jónak magukat mint az “igazi” politikusok….
  Inkább szavazok rájuk, mint a most kormányon lévőkre!

 • Palibá

  “Mindenki mindenki ellen , mindegy csak dolgozni ne keljen !” -Bikini . Mai is aktuális sláger .

 • Olvasó!

  Szerintem nem bántó ez a cikk, és vannak ugyan “durva” arcok, de mégis sokkal emberibbek, mint a hivatásos politikusaink! Én szurkolok nekik, de biztosan nem megyek el szavazni.

 • Donáczi György

  Tisztelt pécsma híroldal! Úgy látom ,hogy több sebből is vérzik a negatív szándékú közleményük rólam mint az FKgP képviselő jelöltjéről.
  1) Mivel a facebookon megosztott fotó immár mintegy 11 éve készült milyen alapon állítja a közlő, hogy:”‘Az egykori autóversenyző ma is a sebesség megszállottja”
  2) A facebook-on a megosztások kizárólag az ismerősök részére történnek és a vélemények is a kommentek lehetőségére korlátozódnak.
  3) Az önök portáljával a leközölt személyek nem osztották meg a fotókat. Ebben a formában, az így egy csokorba szedett fotók és a hozzáfűzött vélemények egyrészt adathalászásnak minősülnek valamint személyes jogokat is sértenek ami eljárás megindításának lehet az alapja.

 • munkás

  Hol van a Kormányváltó csapat?

 • Lol

  Engem sokkal jobban sokkolt az eddigi képviselők “teljesítménye”.

 • vai pra onde?

  Csak annyi a különbség a már ismert jelöltek és ezek között, hogy az ismertek nem teszik ki a hasonló képeket.