hirdetés

Nem avat Hargitai Gyurcsánnyal

 • Jakab

  Ez is betojt mint a főnöke!

 • valaki

  1000 éve ílyenek vagyunk.Széthúzás,széthúzás hátán,és még arról harsognak,hogy fogjunk össze!Nem magyarkodni kell,hanem embernek lenni.Undorító!

 • realista

  Hát te elhiszed , hogy a Furmány üzletemberként került a parlamentbe ?
  Lakatosfeldolgozó vagy hentesműhely lesz avatva ?
  Aki nem értené az nézzen vissza híreket…..

 • kiszes

  Pedig szép lett volna a nagynyárádi tanácstitkár elvtársat a kisz titkár elvtárssal együtt látni. Egy a multjuk…

 • Felelosseg teljes japan szakembereket a parlamentbe.

  Kedves Laszlo remelhetoleg a balvanyai bortonbe fognak vonulni 2/3-ad aranyban. Nekem ugyanis nagyon hianyzik az ellopott nyugdij befizetesem, hianyzik az egymillio uj munkahely, hianyzik a takarekpenztar szfera, a benzinkuton vagy kozertben kaphato dohany aru es sorolhatnam…az mszmp kisz aktivista miniszterelnoke a vagyonat politikuskent szedte ossze mig Gyurcsany ugyanezt uzletemberkent aztan miniszterelnok lett…remelem hamarosan felebred on is csipkerozsika almabol 🙂

 • Laci

  Nagyon helyes, hogy lemondta. Gyurcsánnyal már a csalással megnyert 2006-os választás óta így kellene bánnia mindenkinek. Mindenhol ahová megy csak néhány megtévedt embernek kellene fogadni és nem a média sortüzének. Egy politikai hulla lenne már régen. Ehelyett minden hírek, híradó vele van tele.

  Ha én politikus, vagy újságíró lennék, biztos, hogy semmilyen körülmények között nem vennék részt, nem tudósítanék, olyan eseményen, ahol ő megjelenik és a nevét sem írnám ki soha.

  A legnagyobb szégyen, hogy ezek után ő van a 3. helyen a baloldal listáján. Ezzel meg is ágyaztak egy újabb Fidesz kétharmadnak és egy erősebb Jobbikos képviseletnek.

 • Pécsi

  Mégis kampány van, Hargitai úr?