hirdetés

A folytatásra szavazna az ÖPE

 • mi ez a hülyeség: kőváriék voltak IMHOF haverjai

  állítólag ők delegálták a Biokom FBbE
  akkor miről beszélünk?
  kŐVÁRI A PÉNZGYŰJTŐ ÉS KÖSZÖNNI SE TUDÓ KIS P…CS

 • CSAK NE A KŐVÁRIT!!!

  Sajnos mélységesen csalódtam/tunk Önben Kővári “ÚR”!
  Önt is bekebelezte a nagy narancsos testvér…
  Amikor segítségért fordultunk Önhöz, h talán élhetőbb és biztonságosabb környéken lakhassunk nem, h nem segített, de még válaszra se méltatott minket!

  Szerintem/tünk itt az idő és ki kel mondani, ennyi és ne tovább!!!

  Köszönjük!

  Szép napot!

 • vélemény csak egy Pécsi

  Csak az ÖPÉ-vel, és Kővárival ne ajánljátok a választást, mert minusz szavazókat kaptok cserébe. Nézd meg mi az az ÖPE! Nincs a név mögött senki. Nem tettek semmit 2009 óta elég ha csak a honlapra felnézel. De beszédes ha a tagokat nézed. És ha utána azt is a Kővári által “üzemeltetett NKFT-k, Alapítványok, és a városi cégekben, kik vesznek részt. Elmondom. Kővári fő tevékenysége az elmúlt 4 évben az volt hogy családjának, és ÖPÉs társainak, illetve azok családjának teletömte a zsebeit /pl 15 milla Patrónus kft/.de folytathatnám. De biztos sokat tud Kővári elvtárs, mert nem dobják még ki. Bár ő is ügyesen forog mint a szélkakas, mindig amerre a szél fúj.

 • ÉN+Én

  Mi az az ÖPE ? Kővari elvtárs családi vállalkozása , mivel tagsága nincs ! Egyébként még a csatornázásról is hazudik komplett utcák vannak még most is kihagyva. Még csak tervbe sincs véve az utca közmüvesitése. majd megtudja az elellenőrző bizottság időben, aztán lehet siránkozni kinyúlta le a lóvét!!

 • NA-NE-MÁ!

  Amit a mit saját bőrünkön tapasztaltunk az elmúlt négy évbe. Nehezekben tudunk megélni a fizetésünkből!
  Elvették a magán nyugdíjunkat, egykulcsos adó, áfa emelés, építmény adó, és még sorolhatnám különféle bevezetett adókat. Nincs munkahely fiatok idősek külföldre mennek dolgozni vagy más városba.
  Az egy kulcsos adó és a rezsi csökkentés nem igazságos. Családi adó kedvezmény hazugság mert a kisegítő közalkalmazott minimálbért kap nem veheti igénybe. És még sorolhatnám. Ha olyan jól teljesítettek mint ahogy mondják akkor biztos rájuk szavaznák.

 • Kővári

  Kővári Úr legnagyobb baja hogy tájára sem ment körzetének, és elfelejtette kik választották meg. Az eredménye meg lesz ősszel.Én a helyébe nem indulnék. Elegánsan visszavonulnék, hogy ne égjek be.igaza van az előző hozzászólónak. Ez még itt a Balkán szélén is kevés.

 • Tamás

  Az elégedetlenkedők nem tudják, hogy miről beszélnek. Nagyon durva lenne ma a pécsi helyzet, ha az MSZP lett volna hatalmon itt az elmúlt négy évben. És a következő négy évben sem szabad őket a városháza közelébe engedni, mert átjátszanák a külföldiek kezére az egész települést. Ha vannak is hibák, legalább magyar kézben vannak a pécsiek. Ez alap a fejlődéshez és ezért köszönetet kell mondanunk szavazatunkkal a vezetőknek.

 • Kővári Úr! Én bíztam Önben. A nagy röss, vehemencia, amivel belevetette magát 4 éve a pécsi történetbe, a nagy megújítás, sokaknak volt szimpatikus. Mára Ön megbukott. Oda a bizalom. Ön is olyan, mint akirke köpköd és elmúlt 8 évezik. Ez már itt a balkánon is nagyon kevés Uram. Ennél sokkal több kell! Ön megbukott, és erről mi mondunk majd Ön felett ítéletet!

 • Kővári az álcivil?

  Csak őt ne tovább..és Kertvárosban főleg ne!

 • Névtelen

  …csak a Kővárit ne….

 • toto

  Saját vélemény-nek
  Emlékszel még a tollerkorszakara? hasznos beruházások: repülőtér – expocenter – aszfaltozás 9 milliárdért – hitelből + 3 milliárd jutalomosztás – buszcég “értékesítése”
  ezzel szemben 2009 óta: normálisan működik a város, belváros megújúlása, sikeres EKF, Kodály-központ, Tudás-központ, science building, 400 ágyas, új buszok, végre eltűnik a 26 emeletes – ha nem ezt látod, nem ebben a városban élsz

 • Szőcs

  Szerintem nincs alternativája a Fidesznek, hibák vannak, de a többi katasztrófális morális állapotban van. A JOBBIK a másik akik nem demoralizálódtak a titkos betétkönyveikkel, százmillióikkal.

 • Game Over!

  ” Tisztelt” egyesület!!
  Javaslom, inkább az egyetemi eltusolt botrányukról beszéljenek, és az onnan lenyúlt pénzekről csacsogjanak..!!!

 • Saját vélemény

  Egyik párt, jelenlegi és korábbi városvezetés és képviselő mellett sem szeretnék állást foglalni, de azért úgy megjegyzem, hogy a 3 említett dolog közül amit mint megkezdett programot említenek, a Vasútállomás felújítása nem a MÁV “érdeme”? Már az EKF előtt is arra vártunk, hogy a MÁV elkezdje a felújítást, azt nem a város érte el. A városvezetés érdeme az lenne vagy lett volna, hogy ha Vasútállomás megújulása mellett a Főpályaudvar megújításról döntöttek volna vagy elkezdték volna, így majd jön az utas a vonattal egy szép hátsó részt fog majd látni majd kilép a főkapun és egy siralmas állapot fogja fogadni. Mellesleg ha ezekkel kampányolnak most akkor mivel fognak kampányolni Ősszel a Polgármester választáson, amikor tényleg azt kellene bemutatni, hogy mennyit fejlődött a város, de úgy érzem ez ügyben sem a jelenlegi sem az elmúlt városvezetések sem húzhatják ki magukat…