hirdetés

Mesterházy: erősödünk, ha támadnak

 • drazsan

  Gagyivezetés ezt a sok butaságot honnan varázsoltad ide?
  Fordulj nyugodtan és bizalommal a házmesteredhez, de jobban teszed ha a nyerő emberetekre a fletóra teszel tétet, mert úgyis ő lesz a befutó, már a párton belül, jó kis régi komcsi módszerrel, mert remélhetőleg a népnek több esze van, mint, hogy ezeket visszahozza ismét az ország vezetésébe.

 • va-la

  Gagyi butaságokat hord össze – amint Mester…főnöke is.

 • Gagyivezetés

  Mára Orbán Viktor és a Fidesz az egyetlen vezér- és konfliktuselvű, központosított pártmozgalom közel és távol. De nem tudom elképzelni, hogy a merev magyar pártrendszer tartósan fenntartható lenne. Pontosan látjuk, hogyan lehet a vezérelv szélsőséges alkalmazásával elmenni a legmesszebb a társadalmi, gazdasági és politikai felelőtlenségben. Hozni megkérdőjelezhetetlen döntést a forint tönkretételéről, Oroszország mellé állásról, Európa elleni szabadságharcról, a középosztály szétveréséről, a szegények kitaszításáról, gyerekeink jövőjének megsemmisítéséről.
  Reméljük ennek áprilisban vége lesz!

 • Szembesítés

  „Az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely saját jószántából sohasem akar többé a Kelet része lenni. Éppen azért jöttünk ide, mert ott már nem találtuk a helyünket (…) Kék cédulás választás, a szovjet felszabadítás hamis mítosza, a vas és acél országának lázas látomása, a munkásosztály hatalmáról és a Nyugat bukásáról táplált beteges propaganda. A keleti politika nem tűri az önállóságot, nem tűri a függetlenséget, és nem tűri a szabadságot. Felszámolja az emberek független életét védő védvonalakat. Vagyontalanná tesz, elszegényít, kiszolgáltatottá vetkőztet, ha kell, megfélemlít. A hatalomtól függő élet láncába fűz.” (Orbán Viktor)