hirdetés

Menetrend: nehezen szokják az újat

 • Egy vélemény

  Az Aidingeriek mit szóljanak, ha már a Rózsadombon lakók sem férnek fel! 6700 forintért lemehetnek a 6-os megállóba, vagy az 50-es járatról felgyalogolhatnak a Konzum felé. Mindkét estben plusz 15 perc. A Végállomáshoz is gyalog mehetnek (bérletvásárlás, Penny, távolsági járat megálló – nyuggerek és mások is összvonalassal).
  A buszok napközben is többször 5-6 perces késéssel járnak, annak ellenére, hogy a sofőrök rendesen nyomják a pedálokat, röpködnek is az utasok. Ő lesz a hibás baleset esetén is és a menetrend be nem tartása során is.

  A 27-es járatot meg lehet nyáron szüntetni, hisz nincsenek diákok, a Szigeti út környékén lakók és a hegyről erre jövők járjanak gyalog, most már nem csak hétvégén.

  Több nap forróságnak kellett elmúlni ahhoz, hogy azzal a néhány sofőrrel is megszüntettették a felesleges elsőajtózást, akik – bikkfa fejjel – ki nem nyitották volna az ajtókat (csakúgy mint a -15 fokban), kapjanak hőgutát az utasok a buszban is.

  Az új kertvárosi menetrendre csak egy magyarázat lehet: a felhajtóág. Mozgolódás ott nincs egyelőre.

  Állítsák vissza a 7-es járatot, a 70-eseket vigyék ki a Siklósi útra, ne terheljék az Aidingerre feleslegesen a zajt és füstöt.

 • Nemolyanszar

  A 130as buszt hiányolom hétköznapról. Majd remélem lesz ilyen is. Nem látom átkozottul rossznak a menetrendet, de nagyon új. Tavaly nyáron nem volt az 55ös busz elég reggel, de most az is jó. Ránk gondoltak a közvetlen kórházi kapoccsal.

 • memo

  Az embereknek rövid a memóriájuk, nem csak arra nem emlékeznek, hogy 4 éve mit ígértek a pártok a választások előtt, de még arra sem, hogy milyen volt a tavalyi nyári menetrend! A tavalyi nyári időszakhoz képest gyakrabban járnak a buszok valamennyi vonalon, ráadásul az új buszok miatt kevesebb a kimaradás, lerobbanás. A kicsi jónak is örülni kell, de hát a magyar erre ugye nem képes, mert máshol minden sokkal jobb!

 • Pék fék

  Őszre meg kell találni a megoldást? Egyszerű. Pék Patrikot vissza kell zavarni Szekszárdra és szakemberre kell bízni a városi közlekedést!

 • dombi

  Nagyon át kellene gondolni a Rózsadombi járatokat, mert már iskolaszünet van, és így se fértünk fel a buszra.
  Mi lesz akkor ha a gyerekeinket is közlekednének busszal ??
  Szeptembertől gyalogoljunk? De akkor miért kell 6700Ft-ot bérletre fizetni?
  Azt ígérték hogy jobb lesz a közlekedés.
  Lehet hogy sokan úgy vélik ez a bérlet ár nem magas. na de mihez képest? Szeretnénk utazni, Kényelmesen és nem hering módján összezsúfolva, persze fel is kell férni a buszra.
  De ha fel sem férünk….
  Ne szeptemberig oldják meg, hanem már a nyár folyamán, hogy a szeptemberi több utas a pozitív változást érezhesse, amit ígértek: Jobb közlekedést, kérem legyen így!!!

 • Véleményem szerint

  Az éjszakai járatokat igénybe vevők száma nem fog érdemben emelkedni, több éve pár emberrel közlekedtek eddíg is, ezután sem fog több ezer ember utazni a bulibuszokon mint ahogy az illetékesek jelezték. A cég viszont fel tudja venni az állami támogatást, melyre szükség is van, hiszen valamiből kell jutalmazni az átszállásos menetrend készítőit. Még egy észrevétel: A főpályaudvaron nem fog elférni ennyi busz, szerencsétlen sofőr, ha ki akar szállni csúcsidőben, az a pár perc ideje elmegy a körözgetéssel és még wc-re sem tud elmenni. Nincs semmi élettapasztalata annak, aki ezt megalkotta.

 • mili

  A Főpályán vissza kéne festeni a zebrát, amíg nem lesz baleset, mivel csak nagy kerülővel lehet szabályosan megközelíteni a 3, 6-os új megállóját.

 • Völgyi

  De másokat zavar talán megszámoltad hány utas megy a völgybe.

 • dombi

  Engem nem zavar, hogy le kell menni a völgybe, mert több a busz emiatt. Tényleg zsúfoltak a buszok egy kicsit, de még vannak egyetemisták, jövő héten talán majd elférünk :/

  Mi gyorsabban jutunk haza, a völgyben meg az az 5 felszálló kicsit többet utazik… na nagy kaland

 • remek

  Miért kell a Malomvölgyi részen lakkoknak a Rózsadobra is felutazni és fordítva?
  Ha az ember orra élőt elmegy egy 70-es ugyan ott tart mint a régi menetrendnél.
  Így is két busszal kellet haza mennem, és ráadásul a menet idő is jóval hosszabb volt.
  A reggeli csúcs időben többen le maradtak a 70-es buszról mert a járat a dombról , jött és nem fértek föl. Mi lesz ha már élesbe megy ősszel? Hu milyen jó,hogy egy busszal tudunk utazni a városba és haza ami nem is igaz! Szóval egyszerűen az egész egy nagy sz…….. !

 • utazó

  Véleményem szerint ahány embernek jót tettek a változással,legalább annyinak rosszat,tehát kb. olyan mintha semmit sem csináltak volna.Pék Patrik ne verd a melledet,ez csak a nyárra vonatkozik.Ősszel lesz a sokkal több elégedetlenkedő!!!

 • valaki

  Babának.
  Három uránvárosi busz reggelente az Aidingerből megy 60-ast a Budaira. Azoknak valahogy el kell jutni Uránba. Szerintem a legjobb megoldás a 2/A, és nem az üres rezsimenet. Ezért látod nyáron is feltüntetve a 2/A-t.

 • egyutas

  A 161-es megszüntetésével frankón kihagyták az Enyezd úti buszmegállót:( Pedig elég sokan ezzel jártunk reggelente munkába. Most kizárólag a 60-as busz jár erre, amivel a belvárosba ugye nem lehet bejutni – közvetlenül. Sajnos az új járatok közül egyik sem érinti ezt a megállót. Ránk miért nem gondoltak???

 • Zséda

  Mit sír a szátok, sűrűbben jár a 7-es most, mint valaha nyáron. Mondjuk ülőhely az nincsen, csak a rózsadombiaknak…

 • Hey

  A 2A tanszünetben nem is szokott közlekedni.