hirdetés

Ezt mondják a kukák Kertvárosban

 • Jenifer

  Én meg úgy gondolom, hogy nagyon jó ötlet. Nyiilván nem azért kell belerakni, mert beszél…….viszont felhívja a figyelmet a kulturált állattartásra! Lehet, hogy lesz olyan, aki először kíváncsiságból használni fogja…..aztán már akár természetes is lesz neki, hogy felszedje és bedobja….
  Én ott voltam az átadón, mivel a környéken lakom……mi a kutyusommal azóta is használjuk és másokat is erre buzdítok! 🙂

  “nekemannyima”

  Véleményem szerint zacskót mindenki vigyen otthonról magával….nem a szemetes mellett végzi a kutya a dolgát…..a végeredménnyel sétálok el odáig…….ott már nincs szükség zacskóra……

 • hőstündér

  szerintem RÖHEJES!azok a rendes gazdik akik felszedik,azok akkor is felszedik,ha nem beszél!hisz ezek az emberek,otthon is lehúzzák a wc-t maguk után!aki eddig nem szedte össze,az ezután sem sem fogja,akár beszél a kuka,akár nem!felesleges pénzkidobásnak tartom!

 • Bogyó

  Na igen…nem azért dobjuk bele a kutyapiszkot, mert beszél….hanem mert ott van….mivel eddig egyetlen kuka sem volt erre a célra…..:)

 • nekemannyima

  Köszönjük ezeket az esztétikus kukákat!!!A mi kuttyafuttatónk(volt Bajcsy laktanyától délre) is kapott.Egy nagy hibája van:a nylon zacskó tartója használhatatlan.Magasan van a nyílása,ha egy egy kutyatartó tesz is bele zacskót szinte elérhetetlen.Ilyenre mondják többe kerül a leves mint a hús.A hagyományos hengeralakú szeméttartók is megfelelnek a célnak a drága esztétikus helyett inkább a futtatót nagyították volna meg,belevéve a bokrokat.

 • Lithium

  Ez egy vicc. Minek kell beszélő kukát ki rakni, a sima már nem elég !!