hirdetés

Ő készítette a Happy Pécs videót

 • P.Hajni

  Bebó,nekem nagyon tetszik…ne foglalkozz a negatív kritikával..légy önmagad…csak pozitívan 🙂 🙂

 • LOP STOP!

  Kérdezze már meg valaki Mr. Benit, honnan vette a bátorságot, hogy más zenéjét felhasználja? Kifizette-e a szerzői jogokat? Mert ha nem, akkor ez bizony lopás! Ezt a videót, ugyanúgy, ahogy az összes ilyen HAPPY próbálkozást, mert rengeteg van, az immár 100 milliós letöltést produkáló zene adja el (Lásd, Pharrell Wiliams: Happy). Még az ötlet se eredeti, hanem lopott… Némán, zene nélkül nézve a résztvevők happy-sége is több mint szánalmas.

  Bocs, de az önpromóhoz valami eredeti produktum is kellene.

 • Én gratulálnék!

  Kedves Beni!

  Először is grat a videóhoz, szép munka volt! Nem ismerlek nagyon, de volt szerencsém találkozni már veled egy – két helyen és amit láttam belőled az úgy érzem teljesen rácáfol arra, amiket itt negatív kritikaként kaptál. Mert mi van akkor ha önpromo, merted megcsinálni! A te ötleteid alapján készült a videó, te vágtad, te szerkesztetted, te álmodtad meg mi hogy legyen. Kit érdekel, hogy más városokról is készül ilyen? Most elkészült pécsről is, egy olyan valaki “rendezésével” aki abszolút nem szállt el, hisz aki segít az idős néninek felvinni a bőröndjét a buszra, vagy máskor átadja a roskadozó lábú bácsinak a buszon a helyét, az a videó elkészítése után sem szállhatott el….te vagy az az ember akit abszolút nem mondanék nagyképűnek, sőt kedves vagy és mindig életvidám. Várom a többi videódat, mert remélem lesz folytatás….! A negatívumokból nem mindig kell építkezni, hisz mindig akad olyan ember, egy étteremben is, akinek a kv elég forró, az étel nem elég meleg, vagy épp túl sós. Nem az a cél, hogy mindenkinek megfelelj, hanem az hogy amit csinálsz abban jó legyél és közben érezd jól magad!

 • Egy barát

  Önpromó, de ezzel hol is a gond? Sehol, ha videós szemmel nézed, mindenki próbálja reklámozni magát, tudnod kellene. Nem saját ötlet? A te szemszögedből kedves kommentelő senkié se volt az, mivel a Pharell videóklip az alapja mindennek. A saját ötlet miért ne mutatkozhatna meg abban, hogy kiket, mikor, hol, miért és milyen “szereposztásban” vegyen fel. El van szállva magától? Nem hiszem, hogy ismernéd, ezért a megállapítasod se épp helytálló. Honnan tudod, milyen valójában a srác, hogy azt tudd mondani, na ő most elszállt kissé? Sehonnan.
  Kérlek, ne értsd félre, ne vedd személyeskedésnek, de kritizálni is lehet, csak ne felszínesen tedd azt. Én is próbáltam tényekkel rácáfolni az általad írt hozzászólásra. Nem rossz szándékból írtam. 🙂
  Bebó, az interjú majdnem olyan jó lett mint a videód.. SE 😀 Az a kis kackiás “bajsz” igazán happy. :DD

 • .

  Kedves csalódás! Ez a videó János Beni privát műalkotása amire nagyon sokan büszkék vagyunk! Az előző komment viszont a te privát műalkotásod… büszke lehetsz rá, jól megmondtad! Mire vagy jobban irigy? Arra hogy sokan megnézték és sokaknak tetszett? Vagy arra hogy egy céltudatos srác végre nem ferdít hanem kimondja őszintén hogy mit miért tesz?

 • Egy ismerős…

  Sokan nem tesznek semmit azért, hogy egyről a kettőre jussanak, persze a panaszkodáshoz mindenki nagyon ért. A vélemény, kritika mindig jó, földközelben tartja az embert, de ettől függetlenül menni kell tovább a saját céljaink eléréséhez. Mindenki csinálja a maga módján. Bevállalósnak kell lenni, ismerjen csak meg a világ, aztán majd eldönti, mennyire van szüksége rád! Sok sikert a pályán, üdv Bonyhádról! 🙂

 • Csalódás…

  Sziasztok. Eddig nem volt semmi véleményem a “Happy-videóról”, de ez az interjú után úgy döntöttem, írok egy kommentet. Szép és jó az egész, mindenkinek nagyon bejött. Viszont ami nagyon nem tetszik, az te vagy, kedves János Beni. Nagyon sajnálom, hogy ennyire el vagy szállva magadtól… Persze, én is örülnék, ha ennyire felkapott lenne a videóm, de azthiszem, te túlzásokba estél. De most nézzük meg ennek az egésznek a hátterét. Nem szeretnék vitát nyitni, de ezt NEM te alkottad, egyszerűen csak te videóztad le, te vágtad meg. Videós szemmel nézve (a megfelelő felszerelés mellett) egyáltalán nem egy bonyolult alkotás a videó, nincs is szükség rá anyagi támogatásra. Az ötletet sem te találtad ki, körülbelül minden város csinált már ilyet. Gondolom tetszett, ezért megcsináltad te is. De ne tüntesd fel úgy, mintha a saját ötleted és “műalkotásod” lenne.

 • Brávó!

  Szerintem nincs ezzel semmi baj, hogy ez egy “önpromo” klipp lett. Sőt! Végre egy ember, aki nem kamuzza tele az internetet, hogy “mert én ezt Pécsért csináltam”! Megcsinálta, hogy megmutassa magát, remek bemutatkozó klipp lett, reméljük feltűnik majd sok embernek a médiában, hogy itt egy fiatal tehetség, és akkor majd felkérik egy Pécset bemutató kisfilmre, ami hasonlóan színvonalas lesz! Brávó Beni!

 • Beni!

  Túl kicsi volt a képernyőm hozzád…:) És sajnos kimondtad, önpromo! Nem a városért és a jó hangulat miatt csináltad. De azért sok sikert kívánok, de tényleg!