Cseh autóremekek hódítják meg Pécset

Idén Pécsett is meg lehet csodálni a Nemzetközi Škoda Találkozót legidősebb és legújabb autóit. A négy napos, szlalomversennyel is kiegészülő összejövetelre Erdélyből, Felvidékről, Németországból és Szlovéniából érkeznek. Négy napon keresztül több mint 150 Škoda cirkál majd a megyében.

Az egyik legidősebb autó egy 60 éves Škoda Felicia kabrió lesz a Nemzetközi Škoda Találkozón, amit a hosszú hétvégén Pécsett is megnézhetnek az érdeklődők. A négy napos rendezvényen, amihez több helyszínen is lehet csatlakozni, 150 Škoda autót lehet majd megcsodálni.

hirdetés

– A legnagyobb érdeklődésre tarthat számot a vasárnapi Pécs Expo-s napunk, ahol minden az autózásról fog szólni. Lesz új Škoda-bemutató, versenyautó is érkezik és egy szlalommal is igyekszünk elkápráztatni az autózás szerelmeseit – mondta Király Gábor, a Nemzetközi Škoda Találkozó szervezője.

Király Gábor húsz éve vett először részt a pécsi Škoda találkozón

Pécsett húsz éve rendeztek először Škoda Találkozót, azóta az ország számos városában jártak már a járművekkel. Most azonban ismét meg lehet csodálni és ki is lehet próbálni a veteránautókat.

– Érkeznek Erdélyből, Felvidékről, de jelezték Szlovéniából és Németországból is a Škoda Klubok, hogy jönnének. Összese 150 autót várunk, amik közt több évtizedes autócsodák, de a legújabbak is megtalálhatók – mondta Király Gábor.

Ugye sokan emlékeznek erre? Egykor sok futott a magyar utakon

A Škodákkal pénteken Sikondán, szombaton megyeszerte, vasárnap 10 órától Pécsett az Expo Centernél, hétfőn pedig Komlón lehet majd találkozni. A rendezvény minden helyszínen ingyenes.

hirdetés

Hirdetés