10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapAbszolút Nő2022 a gyerekprogramokról szól a pécsi könyvtárban

2022 a gyerekprogramokról szól a pécsi könyvtárban

A pécsi Csorba Győző Könyvtár rengeteg izgalmas, érdekes programot szervez idén a legkisebbeket és a tinédzser korosztályt is megcélozva. Ajánlunk néhányat.

Tetőkerti mesedélutánok

A Körbirodalom Gyermekkönyvtárba várják mindazokat, akik szeretnek elveszni a mesék színes forgatagában. A leginkább óvodásoknak ajánlott programok alkalmával papírszínházi előadással, diavetítéssel színesítik a mesehallgatást. Minden rendezvény végén lehetőség van rajzolásra is, mely segítheti a meseélmény feldolgozását.

Időpontok, több információ ITT.

Társasjátéknap

Január 15-én, 10 és 18 óra között a Körbirodalom Gyermekkönyvtár foglalkoztatótermében lehetővé teszik a könyvtár gyűjteményében lévő társasjátékok (letölthető lista ITT) helyben használatát. A termet egy család vagy baráti társaság 2 órára foglalhatja le, amennyiben előzetesen regisztrálta magát a [email protected] e-mail-címen.

Még több információ IDE kattintva.

Rumini Kupa csapatverseny

Első alkalommal rendezik meg a megmérettetést, melyre olyan háromfős csapatba verődött 4. osztályosokat várnak, akik nem szaladnak el visítva, ha meglátnak egy könyvet, szeretik a kihívást és az izgalmakat, jól tudnak együttműködni, szívesen vennék a győzelemmel járó dicsőséget és nyereményeket.

A csapatok jelentkezését január 31-ig várják a [email protected] e-mail-címen. További részletek EZEN a linken olvashatók.

Februárban indul a Könyvtámasz Könyvklub fiataloknak

13 és 16 év közötti fiatalokat vár az ifjúsági könyvklub, akik szeretnek olvasni, szívesen beszélgetnének könyvélményeikről, szívesen találkoznának hasonló kortársakkal, nyitottak új olvasmányokra és témákra. A könyvklubot maximum 12 fővel indítják el, ezért előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a [email protected] e-mail-címre várnak teljes név és életkor megadásával.

Még több infó ITT.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő