A pécsi kreatív anyuka meghódítja a kártyajátékpiacot!

Priger Inez pécsi születésű kreatív tanácsadó, kétgyermekes anyuka, aki közel 25 ezres követői gárdája örömére posztol szép képei mellett elgondolkodtató tartalmakat a közösségi médiában. Akik pedig azt gondolták, hogy már nem tud újdonsággal szolgálni, tévedtek: nemrég bejelentette első kártyajátéka piacra dobását. Ezt az igényes kidolgozású, érdekes társasjátékok kedvelőinek ajánljuk. 

A körvonal című kártyapakli 80 olyan kérdést és felvetést tartalmaz, melyek célja önmagunk és egymás megismerését elősegíteni. Ebben a játékban nincs időkorlát, sem maximális létszám. A lényeg az őszinteség és a minőségi együttöltött idő, a beszélgetés.

Mint a nagy bejelentést tartalmazó Instagram-posztban írta az alkotó, az ötlet saját tapasztalatai alapján született: egy hasonló elven működő, angol nyelvű játékot próbált ki férjével, mely remek beszélgetéseket eredményezett közöttük, amik arra késztették az anyukát, hogy magyarul, saját kérdésekkel és dizájnnal hozzon létre ilyen kártyákat.

Mint a játékot bemutató oldalon olvashatjuk: „A kérdésekre nincsen jó, vagy rossz válasz, és az egyetlen betartandó szabály az őszinteség… Garantált a sok nevetés, talán néha a könnyek is, de abban mindenki biztos lehet, hogy a körvonal felejthetetlen élményt fog nyújtani.”

Priger Ineztől megtudtuk, hogy nagy az érdeklődés a társasjáték iránt. Tegnapi megjelenése óta gyakorlatilag elkapkodták a készleten lévő darabokat, így máris újabb dobozok gyártására lesz szükség. Mint mondta, épp azon dolgozik, hogy előrendelhető legyen a termék.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Inez 🌿 (@inezpriger) által megosztott bejegyzés