Begurultak a pécsi duci lányok

A kövérek begurulnak címmel indított el csoportot a pécsi Híres Judit. A 46 éves pécsi nő egyik bejegyzése robbantotta a közösségi oldalt, ami után az ország minden pontjáról megkeresték, hogy foglalkozzon a teltekkel! Most úgy döntött, megteszi.

hirdetés

Híres Juditnak nincs mérlege, nem számítottak eddig a kilói. Most viszont egyik napról a másikra bolygatta fel a közösségi oldal állóvízét a több mint százkilós pécsi asszony!

Híres Juditnak ugyanis beszóltak, mert épp azért küzdött, hogy lefogyjon és ne legyen cukorbeteg – nyilatkozott korábban az asszony a Pécsi Újság.hu-nak. Juditot egy bombanő szólta le, aki pasijával andalgott a futóknak kijelölt pályán. Kiderült, hogy ez a történet nem egyedi. Sokan kapnak sokszor azért másoktól, mert túlsúlyosak.

Vicces_judit
Judit amúgy ontja a poénokat

Judit ezért úgy döntött, tanul a saját példájából és ha tud, másoknak is segít. Ezért beindította Facebook-csoportját, ahová megállás nélkül jelentkeznek nemcsak az érintettek, hanem olyan emberek is, akik szolidárisak.

– Az motivált, hogy sokan írták, hogy jó lenne egy közösséget létrehozni, ahol beszélgethetünk, úgy, hogy senki nem ítélkezik felettünk. Segítünk egymásnak, kitárgyalhatjuk a tippeket, sérelmeket, jókat mulathatunk, és lelki támogatást is nyújthatunk – nyilatkozta Judit.

Az asszony ezért teljes erőbedobással belendült és kézen fogta öccsét (aki egyébként személyi edző) és most együtt akarnak valami jót tenni.

KoverekBegurulnak_facebook
Így néz ki most az oldal

– Nincs igazán különösen nagy célom, egyszerűen jól akarjuk érezni magunkat, aztán meglátjuk mennyien leszünk a csoportban, amit május 31-ig nyilvánossá teszek, majd lezárjuk, hogy ami ott ” hangzik” el, az ott is maradjon. Az biztos, hogy a kövérség lelki oldala nem korfüggő, de egyedül nagyon nehéz megoldani. Ezért ez egy olyan csoport lesz, ahol a hasonló problémákkal küzdők kibeszélhetik magukból a sérelmeiket vagy épp megoszthatják egy-egy étkezési tippjüket, sikereiket – meséli Judit, aki csupán pár órája hozta létre a csoportot.

HiresJudit
Judit teli mosollyal

Híres Judit egyébként egy pécsi cégnél dolgozik, ahol panaszosok hívásait fogadja munkaidejében és ha tud, ott is segít. Szabadidejében pedig még most is sétál a futópályán, hiszen annak idején ezért szóltak be neki. A cél viszont neki is az, hogy a sétából kocogás, a kocogásból pedig mínusz kilók és egészség legyen.

És íme egy Hiperkarma szám:

…a kövér lányok kényeztettek,  sosem láttam náluk szebbet…