Figyelem, minden a nőkről szól majd!

Szerdán minden a nőkről fog szólni, hiszen a Valentin-nap után itt a nőnap is, ilyenkor érdemes étterembe menni, vásárolni, kimozdulni. Mutatjuk, mit érdemes szemügyre venni március 8-án!

hirdetés

Bár Pécsen nem kényeztettek el bennünket, ami a nőnapi programokat illeti, azonban amiket találtunk, azok mind nagyon jó, hogy vannak. Ugyanakkor hiányoljuk a bővebb éttermi kínálatot, vágytunk volna pluszprogramokra is, és hálásak lettünk volna némi akcióért is a boltok kínálatában. Mindenesetre összeszedtük a nőnapi eseményeket.

pexels-photo-297996

Izgalmas menüsor a Zsolnay Étteremben

Trükkös módon nem csak a nők, de a Zoltánok is – és bárki más – befizethet a Zsolnay Étteremben március 8-án az akciós menüsorra. Nincs harag, mert az árak jók, és a hölgyeknek és férfiaknak külön menüsorral kedveskedő étterem kedvezményes kínálatában nem csak étel, de bor is van. Asztalt foglalni érdemes.

Kézművesprogram férfiaknak

Hagyományosan  a férfiak egy szál virággal kedveskednek nőnapon, ám sokkal többet is ki lehet hozni a gesztusból, hiszen melyik nő ne örülne egy kézzel hajtogatott papírvirágnak! A Csorba Győző Könyvtár első emeletén március 8-án 10.00–17.00-ig a vállalkozó kedvű férfiak gyönyörű papírvirágot hajtogathatnak, a résztvevők között ráadásul március 9-én könyvajándékot sorsolnak ki.

Házasság előtt állóknak

Nem kifejezetten nőnapi esemény, de érdemes megfontolnunk, ha házasság előtt állunk. Bíró László tart előadást a Zsolnay-negyedben március 8-án a kommunikáció fontosságáról A párkapcsolat szíve címmel. Célközönsége leginkább a házasság előtt állók, és a már házasságban élők egyaránt. Szerinte a párkapcsolat több annál, hogy „kedvellek”, és az ideiglenesség társadalmában az állandóság alapja a találkozás, a kapcsolat és a párbeszéd kellene, hogy legyenek. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

red-love-heart-valentines

Most pihenj és ázz!

Szerdán a legtöbb Pécs környéki termál- és gyógyfürdő kényeztetni szeretne – hát engedjük! A Harkányi Gyógyfürdőben nőnapi szaunaceremónia lesz rózsa-orchidea illatokkal 16 órakor, a Hertelendi Termálfürdőben pedig szokás szerint egész nap lesznek szaunaprogramok, ráadásul minden hölgy ajándék kézműves szappant kap.

Elvétve találkoztunk némi akcióval, ami a pécsi boltokat illeti, megajándékoz minket például a pécsi HappySkin, a natúrkozmetikumokat gyártó cég – de ezen kívül hoppon maradhatunk, ha pluszakciókra vágyunk.