Derülj jobb kedvre!

A szerkesztőségben egész délelőtt az időjáráshoz hasonlító borús hangulat uralkodott. Ám délutánra elegünk lett a rosszkedvből, ezért kerestünk néhány zeneszámot, ami feldobta a nyomott légkört. Íme, a mi kedvenceink!

hirdetés

 

Maroon 5: Sunday Morning

“Ettől a számtól mindig felvidulok, és általában a környezetemben tartózkodók is. Igazi szerelmes, lányos (de mégsem nyálas) dallam, egy jóképű pasitól.”

Aretha Franklin: I say a little prayer 

“Ha meghallom ezt a zenét, mindig az egyik kedvenc filmem kedvenc jelenete jut az eszembe. Amikor az Álljon meg a nászmenetben az asztaltársaság rákezd, és elénekli ezt a számot  Julia Robertsnek és az ő álvőlegényének. Mindig nevetnem kell tőle. Van egy szintén vicces átdolgozása, ezt is érdemes meghallgatni:  Boss Hoss – I say a little prayer”

Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe

“Az egész szám annyira bugyuta, hogy az már szeretnivaló  Egyből táncolni támad kedvem, ha meghallom, és, ahogy a neten terjedő videókból látszik, többen így is tettek. Íme az egyik legjobb verzió (szerintünk).”

Lena: Satellite

“A Satellite még 2010-ben nyerte meg az Eurovíziós Dalversenyt.  De ez a szám nálam azóta is nyerő. Semmi sallang, mégis mókás, és pimasz.”

Punnany Massif: Élvezd

“A számot is nagyon szeretem, de igazából a klip a szívem csücske. Látványos felvételek a lakóhelyemről, Orfűről.”

Yakety Sax- Music

“Valószínűleg nem szokványos, hogy valaki ettől a számtól viduljon fel, de én nagyon szeretem hallgatni. Egyből jobb kedvem lesz tőle, ráadásul bármilyen videó alá vágva vicces hangulatot kölcsönöz.”

The Carbonfools – Birthday

“Kicsit szomorkásan indul, de érdemes türelmesen várni. Nem tipikus nyári limonádé, de én ezt a stílust kedvelem.”

Avicii – Silhouettes

“Amikor először megláttam a klipet egy zenecsatornán, akkor egyáltalán nem bírtam. Aztán néhány héttel később újra hallottam valahol, és akkor belém hasított a felismerés, hogy ez mégis jó zene. Amikor megszólal, nem csak jobb kedvem lesz, de egyből rám jön a bulizhatnék.”

Macklemore & Ryan Lewis – Thrift shop FEAT. Wanz

“Laza, ritmusos, vagány. Igazi hangulatfokozó.”

Aswad – Shine

“A 80-as 90-es évek legnépszerűbb reggae együttesének ez a száma még mindig mosolyt csal az arcomra. De szerintem nem csak én vagyok így ezzel.”