Milyen a tökéletes születésnap?

Mindannyian megérdemlünk legalább egy tökéletes születésnapot. Hogy évfordulónkon milyen program tesz minket boldoggá? Ahányan vagyunk, annyiféle! Megkérdeztünk öt csajt, hogy szerintük milyen az igazán emlékezetes szülinap vagy a tökéletes ajándék. Kíváncsiak voltunk a jövőbeli ünnepi terveikre, így erre is rákérdeztünk. Lássuk, mit meséltek nekünk!

hirdetés

Ünneplés

Az építész Ildikó a 30-at töltötte nemrég. Egyértelműen kijelentette, hogy ez utóbbi volt a lehető legjobb születésnapja. Nem tudott hazautazni Pécsre, így barátai kerekedtek fel és lepték meg őt egy meglepetésbulival a Balatonnál.

Eszter grafikusként dolgozik, a napokban ünnepelte a 33. születésnapját. A legjobb szülinapja egy meglepetés balatoni túra volt még az egyetemi évei alatt. Mostanában pedig szívesebben ünnepel otthon békésen, szűk családi és baráti körben.

születésnap

Zita 34 éves közgazdász. Ő a jól szervezett házibulira voksol. Szereti összeereszteni a barátait, akkor is, ha azok nem ismerik egymást! Neki a tökéletes születésnapot a ritkán látott baráti társaságában eltöltött karaoke parti jelenti. Csak neki ne kelljen énekelni!

A mérnök Réka 26 éves. Szeret bulizni, az ideális ünneplést mégis csakis családi körben tudja elképzelni. Szerinte a szerettei körében elköltött grillpartihoz semmi sem ér fel.

A 33 éves Mariann szintén építész. Neki az a tuti, ha a haverokkal csaphat egy emlékezetesen görbe estét.

Ajándék

Ildikó: Szereti a barátaiban, hogy figyelnek az elejtett megjegyzésekre. Mindig azt kapja ajándékba, amire éppen szüksége van.

Eszter: A legjobb ajándéknak azt tartja, hogy kedvese 5 éves kislánya is őszinte örömmel segédkezett a köszöntésében. Apró figyelmességeknek örül, például, hogy gyertyát gyújtottak neki az ajándék macaronra.

Zita: Ideális meglepetés számára egy fergeteges élmény lenne. Mint például egy vidámparki túra.

Réka: Nagyon édesszájú, így a torta mindig tökéletes ajándék. Persze egy álomnyaralást sem utasítana vissza.

Mariann: Az apró, személyes meglepetéseket kedveli. Tipikusan olyan belevaló csaj, aki egy palack édes bornak jobban örül, mint egy új karkötőnek.

születésnap

Tervek

Ildikó: Csakis a barátokkal tudja elképzelni a következő évfordulót is. Meglepetésbulira csak a következő kerek jubileumon számít, bár neki már nem az igazi „ereszd el a hajam”-jellegű buli számít, mostanában már enélkül is jól tudja érezni magát.

Eszter: Nagyon szeretne végre egyszer baráti körben egy nyugis, ücsörgős szalonnasütést szervezni. Emiatt fontolgatja, hogy idén még egyszer megtartja a szülinapját. Eszter úgy érzi, hogy magának az eseménynek régebben nagyobb jelentőséget tulajdonított, ma már csak az anyukája vendégváró sütije hiányzik neki ebből az időszakból.

Zita: Titkon reméli, hogy barátai megörvendeztetik majd egy meglepetés bulival a 35. szülinapja alkalmából. Megsúgta, hogy a táncoló tűzoltó fiukat se küldené haza.

Réka: Szülinapja környékén – az időjárás miatt – a bulik valahogy mindig elmaradnak, így tervbe vette, hogy a családi ünneplés és a párjával elköltendő romantikus vacsora után a legközelebb mindenképp tart majd egy afterpartit a barátaival.

Mariann: Romantikus vacsorát tervez a kedvesével a legközelebbi születésnapra, majd beleveti magát az éjszakába a barátaival. Örömmel tartaná meg hatszor a buliját, külön-külön minden barátjával, mint a régi szép időkben.

Neked milyen a tökéletes születésnap? Oszd meg velünk!