Válságos állapotban van a daganatos pécsi anyuka

Miután megírtuk Szanyi Karolina, a kétgyermekes, daganatos anyuka bátor küzdelmének történetét, az egész város összefogott érte: jó szándékú, segítőkész emberek tucatjai ajánlottak fel mindent, ami tőlük tellett. A KÉK Egyesület többek között jótékonysági estet is szervezett „Egy Édesanyáért”. Most azonban kiderült, Karolina állapota válságosra fordult.

hirdetés

Karolina testében mára a rosszindulatú daganatos sejtek mindkét tüdőben, és a teljes nyirok- valamint csontrendszerben szétterjedtek. Hétfő hajnalban légzési nehézséggel került kórházba, azóta bent tartják. Értesüléseink szerint oxigént adtak neki, mert egyik tüdeje leállt. Emellett mellhártyagyulladása van, amire antibiotikumos kezelést kap. Arról nincs információnk, hogy mikor engedik haza családjához a kórházból. Az anyuka továbbra is erős és kitartó, nem adta fel a reményt.

Bende Kornélia, aki elsőként kezdett támogatókat keresni a családnak, sokszor látogatja.

– Kedden is bent voltam nála: sokkal jobban van, mint ahogy azt a hozzá is eljutott rossz hírek alapján gondoltam, nagyon büszke vagyok rá és reménykedem, hogy még jobban lesz a közeljövőben.

bál

A KÉK Egyesület november 16-ára jótékonysági estet szervezett „Egy Édesanyáért” címmel. A befolyó összeg teljes egészét Karolinának és családjának ajánlják fel. Fodor Ibolya, a rendezvény egyik szervezője nem győzi hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy minél többen nyújtsanak anyagi támogatást a családnak, akiknek minden forintra szükségük van.

– Bár mindenki bizakodó, a legrosszabbra is fel kell készülni. Így amennyiben bekövetkezik a tragédia, akkor is megtartjuk a rendezvényt. Hiszen akkor két kisgyermek marad édesanya nélkül – magyarázza Fodor Ibolya.

[note note_color=”#fafaa8″]Támogatói jegyek ezer és kétezer forintos címletekben kaphatók, háromezer forintért családi jegy is váltható, melyeket a Polgármesteri Hivatal recepcióján, a KÉK Egyesület Melinda utcai irodájában, valamint az ANK büféjében és recepcióján lehet megvásárolni. (A családi jegy azt jelenti, hogy két felnőttnek háromezer forintba kerül, a gyerekeknek pedig ingyenes a belépés.)

Fontos, hogy a belépésre kizárólag kétezer forintos jegy jogosít, tehát az ezer forintossal részt venni nem lehet, csak anyagi támogatást nyújtani.

A támogatói jegyek utalással is megvásárolhatók a KÉK Egyesület 11731025-20000459 számlaszámú, Szanyi Karolina számára elkülönített bankszámlán keresztül.[/note]

 • Dia

  A culevit italpor 28.000 ft. Az Anyagi biztonságnak, sajnos igenis van köze a rákbetegséghez. Ha egy anyuka nap mint nap azon aggódik, miből eteti gyermekeit, mert politikai okokból nem jogosult rokkant nyugdíjra, akkor nehezen tud paleo diétázni, és pozitívan gondolkodni. Ismerem az anyukát, amíg egészséges volt, szorgalmasan dolgozott egy pécsi klinikán .Igenis támogassa anyagilag aki csak tudja!

 • maca

  Én is több mint 1 -éve rákos vagyok,nem hinném,hogy az anyagiak segítenének a gyógyulásban. Úgy ahogy a valaki írta,mert nagyon gazdag réteg közé tartozik.Nem hinném,hogy e-miatt gyógyult meg az illető. Az édes anyának jobbulást,a családjának kitartást kívánok.

 • Kissili

  Én is rákos voltam, mellrák mindkét oldali! Meggyógyultam, mert nagyon meg akartam gyógyulni. Kaptam kemót, eszek vitaminokat (foreveres), az étkezésem 100%-ban paleó+ agykontroll. A legnagyobb hangsúly a gondolkodáson és az étkezésen van. A gondolkodás ingyen van. A paleó diéta kevés pénzből is megoldható, ha valaki odafigyel. Nekem is azt mondta az onkológus -mikor azt mondtam, hogy én mindent megteszek a gyógyulásért-. Onkológus: Gondolom, most az alternatív gyógymódról beszél, mert azt az onkológia nem ismeri el!
  Jobbulást a hölgynek és sok-sok pozítív gondolatot.
  Legyen egyre jobban és j
  jobban!!

 • válasz valakinek

  Kedves “Valaki”! Voltam cégvezető, rákos lettem, meggyógyultam. Az anyagi helyzethez semmi köze a gyógyulásnak.

 • Erika

  Karolinának üzenem Isten veled van!Imátkozok érted,de a gyógyítás Isten kezében van.Sóhajts fel Istenhez és meg érzed közelségét!Sok erőt.és mielőbbi gyógyulást kívánok,egy három gyerekes anyuka.

 • Pidzse ITT VAN A RÁK ELLENSZERE !!!!

  1987-ben jött rá dr. Kulcsár Gyula biokémikus, rákkutató, hogy nem az immunrendszer, hanem egy speciális védekező rendszer az, ami elpusztítja a rendellenessé váló sejteket. Bebizonyította ennek a természetes tumorellenes védelemnek a létezését, meghatározta, hogyan működik. Elmélete ma már az EU-ban és további 17 országban bejegyzett szabadalom. Erre építve született meg a Culevit tabletta, amit 15 éve szedhetnek a daganatos betegek, és ennek a pécsi kutatólaborban továbbfejlesztett változata az italpor, aminek hatékonyságát most friss klinikai vizsgálatok is alátámasztották.

  ITT LEHET MEGRENDELNI http://culevit.hu/

  Ezt is a magyar ember találta fel.

 • Fodor Ibolya

  Karolinának!
  Jobb válladon ül a Bánat ,
  a balon a Boldogság madara ,
  s csak Rajtad áll ; merre hajtod fejed :
  melyiknek száll szívedig dallama …

  Nem várt vendég egyik sem ,
  s nem érdemid csalták őket oda !
  De Rajtad áll , melyik rak fészket ?
  ~ Melyiknek lesz lelked végső otthona ?

  Emeld fel hát fejed , s ne add fel soha !
  ~ Hisz bal felől , az Élet madarának ,
  ha néha halkabban szól is dala ;
  szíved lett önzetlen, örökös dobosa …
  S már mindig egy dallamot játssznak ,
  / ha néha ” falsot ” fúj is dalukba a Bánat /
  Ám semmi sem vethet gátat
  az Élet ifjú, tiszta Holnapot lüktető,
  Reményt-szülő ritmusának …”

 • Kata

  Karolin!

  Kívánok erőt és kitartást, de első sorban jobbulást.

 • valaki

  Van itt Pécsett olyan volt cégvezető, aki kigyógyult egy ilyen betegségből! Talán adhatna tanácsot,hogy mit is kellene tenni. Bár attól tartok, hogy neki azért sikerült, mert a nagyon gazdag réteg közé tartozik. Sajnálom ezt az anyukát, biztos vagyok benne, hogy nem ezt érdemelné az élettől. Bár csak segíthetnék rajtuk. 🙁

 • sajnálom

  az anyukát sajnálom,de gyerekek miatt ott kell lenni. jó lenne, ha minden betegen ennyien segítenének. nagyon sokan vannak.