Modern esküvői ruhák pécsi tervezőktől

Ha olyan nő vagy, aki nem ijed meg egy kis színtől az esküvői ruháján, akkor ez a lista neked szól! Nem feltétlenül kell több százezer forintos kölcsönzött ruhában gondolkodni, persze erről sem akarunk senkit lebeszélni, hiszen ízlések és pofonok. Akkor nézd át ezt az összeállítást, ha még nem döntöttél!

hirdetés

H.R.V.T ruhák Horváth Dórától

A hazai manufaktúrában készülő, magyar tervező által megálmodott ruhák fantasztikusan illenek esküvői környezetbe is. A H.R.V.T országosan eddig három üzlettel rendelkezik, Pécsen az Irgalmasok utcájában találjuk a divatboltot. Az általunk kiválasztott két darab közül az egyik egy finom, fehér anyagú, pánt nélküli maxiruha, szépen kiemeli a vállövet és a hátunkat, fodros vállrészével igazán elegáns viselet. Másik egy kifinomult, tüll vállrésszel dicsekedő miniruha, szintén elegáns, mégis modern megoldás a nagy napra.

Mennyi? A maxiruha 18 000 forint, a mini 13 000 forint

eskuvo-fastfashion1

eskuvo-fastfashion2


Whispering Wind ruha Cserkúthy Hannától

Cserkúthy Hanna neve biztosan ismerősen cseng a pécsi hölgyeknek. Hannának két ruhája is megjelent a brit Vogue magazinban a 2016-os ősz/tél kollekciójából. Két ruhát ajánlunk a házasulandó pécsi nőknek: az egyik kék és fehér színekben pompázó hosszú ruha, a másik pedig az a modell, ami a divatmagazin oldalaira is bekerült. Ez utóbbi egy púder színű szoknyarésszel és fehér pánt nélkül lehet a kedvencünk. Mi imádjuk.

Mennyi? A kék-fehér ruha 50 000 forint, a púder színű 114 000 forint.

wwdress

wwdress3


Millaas ruha Szentirmai Mártától

Az úgynevezett „freehand” technikával készült, vagyis kézzel festett felső rész 24 000 Ft, a tüll szoknya 32 000 forint. Márti direkt úgy tervezte a Red Velvet kollekciót, hogy a legtöbb felső- és alsó rész kombinálható legyen. Az alsó rész tüll anyagból készült, a felsőrésze elasztikus szaténból, aminek a szegélyét pomponok díszítik. A ruha középen felsliccelt, fordított „V” alakban. Az alsó szoknya tökéletesen harmonizál a kivágással. A ruhán a piros szín dominál, rózsamintákkal díszített, így inkább romantikus, modern menyasszonyoknak ajánljuk ezt a darabot.

Mennyi? Egyben 56 000 forint.


Chic Street Design ruhák Szabó Tímeától

Tímea ruháira a nyers, laza nőiesség jellemző, ugyanakkor fontos számára, hogy az általa tervezett darabok a hétköznapokban is hordhatóak és bárki számára elérhetőek legyenek. A 2014-es Önindító programban részt vett tervező fekete darabját a formabontó menyasszonyoknak ajánljuk. A letisztult fazonú, viszkóz ruhát a hangsúlyosabb ujja emeli ki, amit magas sarkúval vagy balettcipővel is felhúzhatunk.

Mennyi? 10 500 forint.

eskuvo-fastfashion