Négy éve fekszik éber kómában az anyuka, de most segíthetnek rajta!

Kati egy éles fejfájást követően került kórházba. A masszőrként dolgozó, kétgyermekes asszony 34 éves volt akkor, és azonnal meg kellett műteni. A család azt hitte, ennél rosszabb nem történhet velük. A tragédia viszont csak ezután következett: Kati fertőzést kapott, leállt a légzése, majd éber kómába került. Ennek pedig már négy éve.

hirdetés
Kati míg egészséges volt, sokat dolgozott. Egyedül nevelte lányát és fiát, akikért mindenre képes volt. Egy kegyetlen fejfájást követően kórházba került, ahol meg kellett műteni. Agydaganata volt. A műtét után Kati magához tért, mindenre szépen reagált. Aztán egy héttel később éber kómába esett.
Kati kétgyermekes anya, agyműtéte előtt masszőrként dolgozott
– A műtétet követően Kati mindenre szépen jelzett, de pár nappal később keringése összeomlott, a légzése is leállt. Újraélesztették, de éber kómába került – mondja Kati édesanyja, Éva.
Éva mindennap tornáztatja lányát, zenét hallgat vele. De a napok gyorsan telnek. Négy  éve nem történt javulás Katinál.
Katit 4 éve édesanyja, Éva ápolja

Most segíthetnének az anyukán

Kati teste a sok fekvéstől már görcsbe állt. Felvett egy magzati pózt, ami miatt szállítása, így kezelései is nehézkessé váltak.
– Kaptunk egy újabb lehetőséget a gyógyulásra, mert tudomásunkra jutott egy olyan eljárás, ahol kisebb izombemetszésekkel lazítanának Kati görcsössé vált izomzatán, így talán képes lenne ülni, de még a pelenkázása is könnyebbé válna – mondja Éva.
Ehhez viszont Barcsról Pestre kellene eljutnia Katinak, hogy ott egy világhírű orvos, dr. Igor Nazarov megvizsgálhassa. Az utazás költsége 228 ezer forintba kerül, amihez most gyűjtésbe kezdett Éva.
Kati édesanyja bizakodó: szerinte ezzel az eljárással és egy koponyaimplantátummal lánya újra lábra állhatna.