Nem véletlenül változik meg a női divat ebben is

Nem éppen a világ legkényelmesebb dolga a push-up melltartó, amit a legtöbb nő megkönnyebbülten dob le egy gyilkos nap után. Jó hír, ezúttal a kényelemnek kedvez az új trend a „leisurée”, mely a sportosan elegáns stílust népszerűsíti. Ennek a divathullámnak köszönhetően a merevítő nélküli, apró csipke melltartók: a “bralettek” győzedelmeskednek fehérnemű fronton.

hirdetés

A leisurée az athleisure (sportosan elegáns stílus) és a lingerie (fehérnemű) szócskákból alkotott kifejezés, mely a sportos, kényelmes fehérneműk forradalmát jelenti. Bár a divatban jártas hölgyeknek nem lehet újdonság, hogy a sportosan elegáns ruhadarabok egyre inkább divatba jönnek, most a fehérnemű fronton is villantott a divatipar. Egyre több divatóriás polcain találhatjuk meg a bralette darabokat.

Két fő ismérv: kényelmes és szexi

A már messziről virító, kényelmetlen és merev szivacsos óriás helyett,most itt vannak a nem sokat takaró, csipkés apróságok, amik nem csak a szemet gyönyörködtetik, de roppant kényelmesek is. A jóval nőiesebb, egyben sportos darabok egyre nagyobb teret hódítanak. A többségében háromszög fazonú anyagok pont a két végletnek nem kedveznek, vagyis a pici, illetve a nagyobb keblű hölgyeknek egyaránt nem biztos, hogy jó választás, de persze ezt mindenki döntse el maga.

A bralette egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a már évek óta divatos vállról leeső felsők, kivágott hátú vagy mélyebb dekoltázsú darabok, aszimmetrikus vagy áttetsző anyagok alá a legkiválóbb választás. Mivel gyönyörű anyagból, izgalmas pánttal készülnek el, akár a felsőt is ledobhatjuk: nem fog senki sem megszólni! A bralette ugyanis önmagában is megállja a helyét, egyszerűen farmerral, bőrdzsekivel is felvehetjük őket, nem jelent majd magamutogatást.

Egy szó mint száz, a bralettekkel operálni szuperszexi és divatos, mutatunk is néhány példát rá.

bralette2

A sejtelmes ruhadarabokat ing alá is húzhatjuk, ha kicsit lejjebb szeretnénk kigombolni a textilt.

bralette5

Oversized – túlméretes – pulcsik alá, valamint laza, bő toppok és pólók alá is nyugodtan húzzuk fel a bralettet, hiszen nem ciki ha kilóg a pántja.

bralette6

Az igazán egyedi darabokat akár önmagában is felhúzhatjuk.

bralette7

Lehet nagyon elegánsan is, és kihívóan is.

bralette1