A fürdőszobasikk alapjai

Van a lakásnak egy pontja, ahova bezárkózva teljesen önmagunk lehetünk. Zenét kapcsolva, gyertyát gyújtva pihenhetjük ki a zűrös napok okozta fáradalmakat. Nem véletlen tehát, hogy manapság már nem csak a csempe színe számít a fürdő kialakításánál. Egyre több figyelmet fordítunk a berendezésre és az apróbb kiegészítőkre is, amiket összehangolva relaxációs rejtekhellyé alakítható a fürdőszoba.

hirdetés

A fürdők luxusa az otthonodban

Fájó szívvel pillantjuk meg a luxust kínáló fürdők hirdetéseit. A szomorkodás helyett viszont könnyedén megvalósíthatjuk a kikapcsolódást az otthonunkban is. A békés pihenéshez elengedhetetlen a gyertyafény, egy nagy bögre tea, esetleg egy pohár bor. A tökéletes elhelyezés érdekében ajánlott beszerezni a kádra illeszthető polcot, amire a fürdőzés közben kényelmesen kipakolhatóak a szükséges kellékek.

fördő_dekor

Összeillő kiegészítők

A zuhanyfüggönyre sokan tekintenek szükséges rosszként. Ezzel a tévképzettel számolnak le a legújabb lakásdekorációs trendeket felvonultató szaküzletek. Ma már inkább a bőség zavarával kell megküzdeni, ha zuhanyfüggönyt keresünk. Számos ötletes, remek mintával ellátott darab kapható. Fokozza az összhatást, ha a kilépő színében passzol a függönyhöz és a többi kiegészítőhöz.

fürdőszoba_zuhanyfüggöny

Az apróságok ereje

A jó közérzethez a rend és a tisztaság szorosan hozzátartozik. A fürdőben tárolt apróságok, színes flakonok és a különböző célt szolgáló krémek rendben tartása és megfelelő elhelyezése sokat számít a várt összkép elérésében. Ha nincs sok helyünk, vagy nem szívesen áldozunk komoly összegeket egy fürdőszobabútor beszerzésére, akár magunknak is készíthetünk farekeszek átalakításával.

fürdőszoba_bútor

A másik különösen praktikus és szép megoldás az egyszerű, színben harmonizáló polcok felfúrása. Kisebb kosarakban, vagy üveg tárolókat használva, egy-egy növénnyel vagy képpel kiegészítve csinos és harmonikus pontja lesz a fürdőnek.

fürdőszoba_tárolás

fürdő_polcok

Fények és frissesség

A jól elrendezett kövek, a hangulatot biztosító gyertyák és szép kaspóba helyezett növények a harmónia és a felfrissülés erejét hordozzák, így tehát nem hiányozhatnak egyetlen fürdőszobából sem.

virág_fürdő

növény_fürdő

 

Hirdetés