Dobd fel a konyhád!

A konyhában sürögni-forogni nem mindig a legjobb a program, az ember lánya sokszor belefárad és egyáltalán nincsen kedve hozzá. Összeszedtünk pár olyan színes és jópofa konyhai kiegészítőt, amikkel feldobhatod a hangulatodat és kicsinosíthatod a helyiséget.

hirdetés

Tárolás

A konyhai kiegészítőket forgalmazó márkák a praktikusság mellett egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra is, hogy a tárolásra használható dobozok minél dizájnosabbak legyenek. Találhatunk tárolódobozokat különböző méretekben, színekben és anyagokból, már csak ízlés és pénztárca kérdése, hogy melyikre esik a választásunk. Mi két fémdobozt néztünk ki: egy guszta édességtartót (persze nem csak nassiknak jó) és egy pasztellszínű párost.

H&M Home fémdoboz 2990 Ft; Butlers édességtároló 1990 Ft

 

Tálcák

Mindenki szeret néha az ágyban reggelizni vagy tévézés közben falatozni. Egy praktikus kis tálca nagy segítség lehet ebben, amivel a morzsázást is elkerülhetjük. Ezekből elég eltérő árú darabokat találni a boltokban, mutatunk egy drágábbat és egy olcsóbbat.

Kika fa tálca 2499 Ft, Butlers reggeliző tálca 6990 Ft

 

Kötelező állatminta

A leopárdminta és társai olyan divatosak, hogy még a konyhába is betörtek. Egy-két kisebb kiegészítő jól mutathat, de érdemes ezekkel csínján bánni, ha nem akarjuk, hogy szafaripark legyen a lakásunk.

H&M Home szalvéta 490 Ft, H&M Home kerámia dobozka 2990 Ft

 

Disney-s cuccok

Mickey egér és társai is mindenütt ott vannak, aki szeretne kedvezni kisgyerekének vagy egyszerűen csak kedveli az aranyos rajzfilmfigurákat, az egy ilyen kiegészítővel is feldobhatja a konyháját.

Disney szendvicssütő a shopline.hu-n 4990 Ft, Butlers reggeliző deszka 1690 Ft

 

Italokhoz

A szürke hétköznapokon jól esik megállni és inni egy meleg teát, kávét vagy akár egy pohár bort. A palackok hidegen tartására nagyon jó szolgálatot tesz egy üveghűtő, ami neoprém anyagának köszönhetően megtartja az üveg hőmérsékletét. A nosztalgikus pöttyös kávéskanna pedig nagyon jól mutat az asztalon.

Butlers üveghűtő 2390 Ft, Pöttyös kávéskanna a gasztroshop.hu-n 2990 Ft

 

Praktikus holmik

Az egyéb kiegészítők között nagyon praktikus és szép darabokra bukkanhatunk. A mi kedvencünk a környezettudatosság jegyében a színes szelektív hulladékgyűjtő és a rózsaszín konyhai óra, hogy semmi ne égjen oda a sütőben.

Butlers konyhai mérőóra 2990 Ft, Kika szelektív szemetes 2499 Ft

 

Segédeszközök

Nem szükséges ragaszkodni az unalmas, ezüstszínű dugóhúzóhoz, amikor használhatunk színeset is! Az aprósütemények készítéséhez pedig nem kell több különböző formát kerülgetnünk, mert létezik olyan praktikus darab is, ami többféleképpen is használható.

Kika dugóhúzó 2999 Ft, Kika sütikiszúró 1799 Ft

 

Só, bors, olaj

Színes, formatervezett sószórókkal Dunát lehetne rekeszteni. A mi kedvencünk a masnis sódaráló, ami egyszerre praktikus és elegáns. Az olajat és egyéb folyékony hozzávalókat sem kell a műanyag palackban tárolni, hanem átönthetjük szép, dizájnos tárolóba is.

Butlers olajtartó üveg 1990 Ft, Butlers tengeri só daráló 2990 Ft

 

Textíliák

Konyhánkat és étkezőnket a legegyszerűbben valamilyen színes, jópofa textíliával dobhatjuk fel, erre rengeteg verziót találhatunk a különböző szaküzletekben. A főzőcskézést pedig (még) jobban fogod élvezni, ha egy aranyos köténnyel véded magad a szennyeződések ellen.

Butlers konyharuha 990 Ft, H&M Home kötény 1990 Ft