Így dobd fel a gyerekzsúrt olcsón!

A pici életének a szülinap a fénypontja. Adott esetben nagy kiadás lehet egy ilyen zsúr, ám ha ötletesek a szülők, akkor sokkal izgalmasabb megoldásokkal jóval olcsóbban ki tudják hozni a partit. Mutatunk néhány költséghatékony megoldást, hogy garantáltan felejthetetlen legyen a bababuli.

Mosolygós szendvicsek az asztalra

Ki mondta, hogy az étel nem játék? Az egyik legjobb és legolcsóbb élelem egy gyerekbulin a szendvics, amiket bár kissé időigényesen, de könnyedén „mosolygóssá” tudunk varázsolni. A piciknek tuti örömet fog okozni egy vidám szendvics, nekünk pedig csak a fantáziánk szab határt.

Még több mosolygó szendvics ötletért kattints IDE!

Így dobd fel a gyerek zsúrt olcsón 1

Ajándék a vendégeknek

Akár a teríték része, akár érkezéskor kapják, első pillanattól kezdve imádni fogják a gyerekek a bulit, ha névre szóló ajándékot kapnak. Ráadásul nem is kell komoly összegeket kicsengetnünk, elég hozzá papírzacskó, néhány szem cukorka vagy csoki, és egy kis kézügyesség.

Így dobd fel a gyerek zsúrt olcsón 4

Zene: saját hangszerekkel

A gyerekek imádnak zenélni, főleg ha nekik készített apróságokon tudják ütni a ritmust. Ha ilyen dobokat eszkábálunk, akkor csöndben biztos nem marad a siserahad, imádni fogják az összejövetelt. A buli után persze haza is vihetik a játékokat. Nincs másra szükségünk, csak néhány színes ceruzára, szívószálra, csomagoló szalagra és annak hengerére (lásd a képen), papírra, ragasztóra és nagyobb fa gyöngyökre. Majd kövessük a képeken ábrázolt lépéseket!

Így dobd fel a gyerek zsúrt olcsón 2

Így dobd fel a gyerek zsúrt olcsón 3
Forrás: Minted.com

 Egységes divat: fejdísz

Mi sem jobb móka annál, mint ha mindenkinek van egy fejdísze, amit viselhet az egész buli alatt. Ne teljesen ugyanolyanokat készítsünk, mindegyik legyen egy kicsit egyedi! A kis vendégek nevének kezdőbetűit is ráragaszthatjuk a “kalapokra”, de akár engedhetjük azt is, hogy ők maguk rajzolják fel saját kedvenc állataikat, hobbijukat a fehér alapra. Készíthetjük papírpohárból, de egy összehajtott, vastagabb papírlapból is. Így vagy úgy, a gyerekek imádni fogják a fejdíszeket!

Így dobd fel a gyerek zsúrt olcsón 5

Képek forrása: Pinterest.com