Ihletet adunk – tavaszi színpaletták

Egy korábbi cikkünkben megmutattuk, miként dobhatjuk fel a lakást fillérekből. Most a megfelelő tavaszi színek és árnyalatok kiválasztásában próbálunk segédkezni. 

hirdetés
[note note_color=”#f5c6d6″]

Alább olyan palettákat gyűjtöttünk össze, melyektől nekünk is jobb kedvünk lett. Ezeket a színösszeállításokat természetesen nem a lakás falaira ajánljuk, szigorúan a tavaszi dekorációhoz . [/note]

Visszafogott harmónia

A kékek, zöldek és a rózsaszínek igazi tavaszi színek, hiszen emlékeztetnek a zöldellő levelekre és a nyíló hajtásokra. Pont ezért együttesen alkalmazva is nagyon jól megállják a helyüket a lakásban. A titok egyszerű, a megfelelő árnyalatokat kell megtalálni, és variálni.

visszafogott

Merész árnyalatok

Ha valaki egy kicsit távolabb merészkedne a zöldes, kékes dekorációnál, akkor szívből ajánljuk ezeket a cukorka, vagy fagyi színeket. Kétségtelenül vadabb megoldás, de ha valakinek hófehérek a falai és a bútorzat színe sem meghatározó, akkor néhány hónap erejéig bátran kipróbálhatja, hogy élénkebb színű vázákkal, tárolódobozokkal vagy textíliával dobja fel a nappalit.

merész

Pasztell hangulatban

Attól, hogy ódzkodunk az erős színektől még nem kell elfelejtenünk a tavaszi életérzést. Talán egy kicsit másként, de a pasztell árnyalatok éppúgy jótékonyan hatnak az életkedvünkre, mint az élénk zöldek és sárgák. Csak annyi a feladatunk, hogy a jégkrémet pillecukorra cseréljük!

pasztell

 

 

hirdetés

Hirdetés