Ingyenes csecsemőfotózás Pécsen!

Újra fantasztikus lehetőség nyílik a pécsi szülőknek, hogy igényes, minőségi felvételeket készíttessenek csecsemőikről, koraszülött gyermekeikről, méghozzá ingyen. Nyári Fanni fotográfus, a pécsi Estate Model Management tulajdonosa a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány és a Koraszülöttmentő Szolgálat megbízásából ragad fényképezőgépet, hogy a gyorsan jelentkező szülők gyermekeiről készítsen fotókat január első hétvégéjén.

A Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány és a Koraszülöttmentő Szolgálat azzal a feladattal bízta meg a pécsi fotográfust, Nyári Fannit, hogy korlátlan mennyiségben csecsemőket, koraszülött gyermekeket, valamint kismamáikat fotózza.

Fontos tudni viszont, hogy ezeket a fényképeket a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány és a Koraszülöttmentő Szolgálat fogja szabadon felhasználni, a felvételek az alapítvány saját tájékoztató újságában jelennek meg mellékletként, vagy az alapítvány Facebook-oldalára kerülnek majd fel illusztrációként.

Cserébe a jelentkező szülők és kismamák ingyen megkaphatják az elkészült képeket nagy felbontásban. A fotózás körülbelül fél órát vesz igénybe, az elkészült felvételek közül pedig tízet retusál a fotós, ezeket a szülők 15 napon belül kapják kézhez, és fel is használhatják őket szabadon. A fotókat a fotós és az alapítvány közösen válogatja majd ki.

Ha gyorsak vagyunk, lecsaphatunk a soha vissza nem térő alkalomra: ezen a hétvégén, január 6-7-ére tudunk időpontot foglalni a fotósnál vagy a stúdiójában, vagy saját otthonunkban abban az esetben, ha a gyermek még kiságyas.

A jelentkezés során írjuk meg a gyermek nemét, korát, illetve a lakcímünket, ahol a fotózást szeretnénk nyélbe ütni, továbbá azt, hogy melyik időintervallum lenne nekünk megfelelő. Jelentkezni a fannynyari@gmail.com címen tudunk!

Nyári Fanniról

Nemzetközi fotósként dolgozik. Dubaiban a Diva Creative Agency reprezentálja, Magyarországon pedig saját cégét vezeti, az Estate Modellügynökséget, ahova ő készíti a lányok nemzetközi piacra készülő fotóit. Emellett hét éve aktív önkéntese a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványnak.