Nézze meg az első profi képet Michelisz kislányáról

Boldogság – ezzel az egy szóval jellemezte a közösségi oldalán posztolt első profi fotót kislányáról Michelisz Norbert (32) autóversenyző. Mira Léna március 3­1-é­n született.

Fantasztikus érzés apának lenni – nyilatkozta a Blikknek a versenyző, akinek kapóra jött, hogy az elmúlt hetekben éppen szünet volt a túraautó-vb-n, így nem kellett nélkülöznie párja és kislánya társaságát

Mirával teljes Michelisz boldogsága, a versenyző szerint fantasztikus érzés apának lenni.

–  Most már egyértelműen a picié nálam az első hely, körülötte forog a világ – árulta el lapnak Michelisz Norbert. Felesége, Johanna (30) március 3­1-é­n életet adott kislányuknak.

17991379_608721329337430_9074400415793173030_o

A képet szintre egyszerre posztolta az autóversenyzővel a fotós Herczeg Andrea, aki újszülött-, gyermek- és kismamafotózással foglalkozik.

– Nagyon nagy megtiszteltetés ért a napokban. Michelisz Norbi és párja, Johanna hozta el hozzám pár napos kis hercegnőjüket, hogy megörökítsük méltó módon ennek a csodaszép kislánynak az első napjait. Hálával tartozom nekik a bizalomért, és ezúton is sok boldogságot és egészséget kívánok az újdonsült kis családnak – írta közösségi oldalán a fényképész.

Hirdetés