Olvasgasson titkos dokumentumokat!

Történetek orvosi visszaélésekről, napló egy holokauszt túlélőtől, és a Vatikán titkos dokumentumai. Többek között ezek az Alexandra Kiadó újdonságai. A könyvek április 18-ára, a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra jelennek meg, de addig legalább eldönthetjük, melyiket olvasnánk el szívesen. 

 

 

Gillian Flynn:

HOLTODIGLAN

Lenyűgözően ravasz regény egy tökéletesnek tűnő, de szörnyen félresiklott kapcsolat legsötétebb mélységeiről. A könyv nyolc héten át vezette a New York Times sikerlistáját, majd a 2012-es év legjobb thrillerének választották. Mindössze hat hónappal a megjelenése után több mint 2 millió példány kelt el belőle.

Kiadó: Alexandra Kiadó

 

 

 

 

 

Donato Carrisi:

DÉMONI SUTTOGÁS

Valós események által ihletett felkavaró és izgalmas krimi egy rettenetes bűnténysorozat hátteréről, egy embernek alig nevezhető szörnyetegről és a mindannyiunk lelkében ott lakozó démonról. A kötet 11 kiadást élt meg csak Olaszországban, 30 hetet töltött külföldi sikerlisták élén, és számtalan díjat nyert Európa-szerte.

Kiadó: Alexandra Kiadó

 

 

 

 

 

 

 

 

Páskándi Géza:

NOVELLÁK, TANULMÁNYOK; DRÁMÁK

Páskándi életművét egyaránt meghatározzák a magyar kultúra költői tradíciói és az avantgárd formákkal, groteszk és abszurd látásmóddal való merész kísérletezés. A szerző születésének nyolcvanadik évfordulójára szeretnénk ízelítőt adni sokoldalú életművéből válogatott prózai műveinek és drámáinak két kötetben való megjelentetésével.

Kiadó: M-érték Kiadó

 

 

 

 

 

 

 

 

Robin Cook:

JÓTÉKONY HALÁL

Az orvosi krimi műfajának megteremtője újabb lebilincselően izgalmas történettel kápráztatja el rajongóit. A Jótékony halál a gátlástalan mohóság, az orvosi visszaélések és a megdöbbentő tudományos felfedezések világának lenyűgöző feltárása.

Kiadó: Alexandra Kiadó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helga Weiss:

HELGA NAPLÓJA

Helga Weiss azon kevesek egyike, akik gyerekként túlélték a holokausztot. A szerző rajzaival díszített napló bámulatos éleslátással örökíti meg egy prágai zsidó család gettóban és koncentrációs táborban töltött mindennapjait. Megrázó és egészen egyedi dokumentum, mely Anne Frank naplójához hasonlóan örök érvényű olvasmány.

Kiadó : Alexandra Kiadó

 

 

 

 

 

 

 

 

Gianluigi Nuzzi:

ŐSZENTSÉGE XVI. BENEDEK

TITKOS IRATAI

Gianluigi Nuzzi tényfeltáró könyve nagy port kavart Olaszországban, s témája még húsba vágóbb a pápai lemondás fényében. Egy bizalmas informátor jóvoltából olyan féltve őrzött dokumentumok kerültek elő, melyek lerántják a leplet a Vatikánban folyó titkos ügyletekről.

Kiadó: Art Nouveau Kiadó

 

 

 

Hirdetés