Okosodj, amíg a gyerek tombol!

Hogyan változik a szocpol? Mire jó a babajelbeszéd-tanfolyam? Ezekre és még sok más kérdésre is választ kaphatnak a pécsi családok június 14-én a Tudásközpontban. A második Pécsimami Család Expón nem csak a belépés ingyenes: a mini vidámpark és a Légvárvilág játszóház játékaiért sem kell fizetnie annak, aki összegyűjti a kiállítói pecséteket. Tehát amíg a felnőttek okosodnak, a gyerkőcök kitombolhatják magukat! 

hirdetés

A Pécsimami Család Expo évenkénti megrendezésével a szervezők a szülőket és a nekik szolgáltató pécsi vállalkozásokat, intézményeket szeretnék közelebb hozni egymáshoz. Mindezt úgy, hogy közben a gyermekek is jól szórakozzanak.

Az időpontválasztás nem véletlen: a (tan)év végén és a hosszú nyár előtt a gyerekek jól kitombolhatják magukat, a szülők pedig a gyermeknevelést és -gondozást segítő hasznos információkkal, kedvezményekkel, nyereményekkel térhetnek haza – mondja Gellén Nóra, a rendezvény szervezője.

Család Expo 2014_tomeg

Ami a felnőtteket illeti: lesznek bemutatóórák és interaktív előadások. 17.30-kor például a július elsején életbe lépő CSOK-ról (korábbi nevén „szocpol”) hallhatnak egy rövid, gyakorlatias előadást a szülők. De szó lesz a babajelbeszéd-tanfolyamokról, illetve a légúti betegségek enyhítéséről is.

Tavaly nagy sikere volt a mini vidámparknak: idén a kisvasút és körhinta mellett a Légvárvilág játszóház játékaira is beválthatók a kiállítóknál gyűjtött pecsétek. Ők a Tudásközpont földszintjén és első emeletén várják a látogatókat. A kicsiknek biztonságos babasarkot, dühöngő ketrecet és zenés foglalkozásokat biztosítanak, a nagyobbak pedig kipróbálhatják az óriáscsúszdát, az ugráló várat és az élő csocsót. Sőt, a Csillagok háborújából ismert robot, R2-D2 is felbukkan majd.

Család Expo 2014_vonat

A legszorgalmasabbak díjmentesen kipróbálhatják mind a hat népszerű játékot és közöttük értékes nyereményt sorsolnak ki. Ha egy családban több gyermek van, akkor mindegyik gyermeknek jár a szórakozás!

Időpont: június 14. 13.00 és 19.00 óra között (Esőnap: szeptember 6.)

Helyszín: Tudásközpont

Ilyen volt az első Pécsimami Család Expo

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7tid1W_bZk0″ width=”670″]