Amikor saját elképzelései szerint kezdett el tevékenykedni Lánczos Benkő Tímea, az Abszolút Nő stylistja, akkor senki nem hitt benne. Ezzel valószínűleg nem volt egyedül az univerzumban, számos vállalkozó kezdi úgy karrierjét, hogy nem kap támogatást, vagy más jövőt szánnak neki a szülei. December 13-án csütörtökön, olyan feltörekvő pécsieket mutat be, akik fittyet hányva a kéretlen tanácsokra, és a családi nyomásra, belevágtak a „nagy álom” megvalósításába.

A december 13-án, csütörtökön tartott esemény több, mint egy egyszerű karácsonyi évadzáró vacsoraest. A beszélgetős eseményen olyan fiatal pécsiek mutatkoznak be, akik egy nagy adag bátorsággal, de nekivágtak saját elképzeléseik megvalósításának.

hirdetés

– Amikor én kezdtem, akkor senki nem hitt bennem, ezért tudom, milyen érzés. Persze ma már mindenki álmokat valósít meg, ezért borzasztóan elcsépelt lett ez a frázis, de mégis erről lenne szó az este folyamán. Olyan, önként jelentkező és meghívott vendégek mesélik el saját történeteiket, akikből erőt és hitet meríthetünk – mondja Lánczos Benkő Tímea.

A tavalyi esemény is nagy sikerrel zárult

Lesz olyan vállalkozó, aki belevágva a bizonytalanba saját építészirodát nyitott; akit gyógyszerésznek szántak a szülei, de lakberendező lett belőle; lesz nőijóga-oktató és őstermelő, asztalos, kézműves csokoládékészítő és bodzabortermelő is. Ahogy Tímea fogalmaz, karácsonykor sokan adakoznak, ez a bemutatkozási lehetőség az ő „adománya” lesz a fiatal önmegvalósító pécsieknek.

– Az én generációm úgy nőtt fel, hogy nem becsülte meg kellően a társadalom azt, ha valakinek szakmája van. Úgy látom, hogy a mi gyermekeinkből lesznek azok a felnőttek, akik már értékelni fogják azt, ha valaki a „saját maga ura” – fogalmaz Lánczos Benkő Tímea.

Lapunknak elárulta a pécsi stylist, hogy végső soron az a célja, hogy hagyományt teremtsen az évadzáró, karácsonyi estekkel, ezzel lehetőséget, teret biztosítson bemutatkozni vágyó fiataloknak.

Az eseményen a résztvevők kapnak welcome drinket, Lánczos Sándor elkészített, háromfogásos vacsorát, valamint a vendégek által felajánlott ajándékokat. A rendezvény 17.00-kor kezdődik a Delta Gyorsétteremben, jegyek még kaphatóak a Nova Interiorban, a Futurealban és Lánczos Benkő Tímeánál. Még több információt az eseménynél találunk IDE kattintva!

Hirdetés