Az összes ütős pécsi akció egy helyen!

Jó lenne egy olyan oldal, ami összeszedi valamennyi pécsi vállalkozás, kisbolt és üzlet legfontosabb információit és heti akcióit? Van egy jó hírünk: már van! Egy internetes oldal arra vállalkozott, hogy egy idős cipész bácsi vállalkozásától elkezdve egészen a nagyobb parfümcégekig valamennyi helyi bolt aktuális ajánlatait gyűjti össze.

hirdetés

Nem mindenkinek adatik meg, hogy profi weboldala legyen, vannak olyan vállalkozók Pécsen, akik számára a marketing világa ismeretlen dimenzió – így vagy úgy, a reklámozás elengedhetetlen része egy jól menő vállalkozásnak. A Hetiakciók.hu pécsi csapata arra vállalkozik, hogy összegyűjtse a helyi mikro-, kis- és nagyvállalkozások legfontosabb adatait, információit, elérhetőségeit és üzletük nyitvatartási idejét, végül, de nem utolsósorban; állandó és alkalmi akcióit.

A napokban indult pécsi kezdeményezésre tömegével kerülnek fel a kisvállalkozások, legjobb benne, hogy teljesen ingyen van. Ahogy bárhol máshol, természetesen itt is van lehetőség fizetős kiemelésre, de a lényeg, hogy az adatbázisba kerüljön fel minél több helyi kisbolt ingyen és bérmentve.

pexels-photo-97054

– Saját magunkból indultunk ki, amikor megfogalmaztuk azt a felvetést, hogy igenis szeretjük és érdeklődve figyeljük, hogy milyen ajánlatokat írnak ki a cégek a megállítótáblákra, milyen jó lenne, ha lenne ezeknek egy gyűjtőhelye. A kezdeményezés fő célja, hogy olyan pörgős online „piactereket” adjunk a városnak, ahol a kisvállalkozások egyszerre több csatornán, hetente tudnak ajánlatokkal, akciókkal, termékekkel, szolgáltatásokkal megjelenni régi és új fogyasztóiknak – meséli a pécsi Decsi Zoltán, a kezdeményezés ötletgazdája. Hozzáteszi, hogy ezt azzal az újdonsággal teszik, hogy összehozzák őket azokkal a helyi lakosokkal, akik kifejezetten keresik és szeretik is a körülöttük működő cégek kedvezményeit.

Sokszor nem is tudjuk, hogy mennyire érdekes és számunkra hasznos vállalkozások működnek pár utcára tőlünk!

– Végső soron a helyi gazdaság erősítéséhez szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy segítünk a keresletet és a kínálatot hatékonyabban egymáshoz közelíteni. Ha sikerül minél több vállalkozást feltenni közülük térképünkre, segítünk egyrészt a működésükben, másrészt fogyasztóként rájövünk, hogy színesebb, élhetőbb a városunk, mint elsőre gondoltuk, legyen az egy cipész, kisbolt, vagy éppen egy jógatanfolyam – teszi hozzá Decsi.

Az oldalra felkerülni egyébként nagyon egyszerű, olyanoknak is könnyedén mehet a kitöltés, akik amúgy analfabéták a számítástechnika világában. Néhány fotó kell csak, pár mondatos bemutatkozás, és a vállalkozás alapadatai. Ezenkívül ha olyan akciója vagy ajánlata van a cégnek, ami érdekes lehet a helyiek számára, azt is feltölthetik az oldalra a tulajdonosok segítségével.

pexels-photo-30447

Pár kattintás, és ott is van a vállalkozás a Google keresőrendszerében, a helyi közönség pedig sokkal könnyebben megtalál minket. Mindezt tökéletesen ingyen, web- és Facebook- oldal létrehozása és üzemeltetése nélkül, ami valljuk be, nagy befektetés egy cégnek.

Itt érhetjük el az oldalt, ami folyamatosan frissül az új helyek kínálataival.

Hirdetés