Extrém randiötletek pécsi pároknak

Az első randevú a világ legizgalmasabb eseménye, tehát nem kell különösebb attrakció ahhoz, hogy vérpezsdítő legyen. Így most azoknak adunk ötleteket, akik régóta párkapcsolatban élnek és úgy érzik, itt az idő néhány romantikus pillanattal feldobni a viszonyt. Javaslataink között találhattok filléres megoldásokat, de ajánlunk pár komolyabb szervezést és kiadást igénylő extrém légyottot is!

hirdetés

Előre is elnézést kérünk a következő általánosításért azoktól a férfiaktól, akik programajánlatokkal bombázzák partnerüket. Kétség sem férhet hozzá, hogy rengeteg ilyen szerelmes férfi van Pécsen, mégis úgy gondoljuk gyakori jelenség, hogy az ötletelés és a kivitelezés oroszlánrésze a nőkre marad. Ám végeredményben mindegy is, hogy ki a programfelelős nálatok, mi most segíteni szeretnénk: összeszedtünk nektek néhány ötletet a környéken, ha randevúznátok egy jót.

1. A pécsi csillagok alatt

A városban a fényszennyezés miatt viszonylag nehéz élvezni a csillagok látványát, de ha egy romantikus kiruccanásban benne vagytok, akkor a János kilátóból vagy a Francia-emlékműtől, esetleg Remeterétről szép panorámában lehet részetek. Ajánljuk a Tettye – Dömörkapu – Tettye útvonalat.

Ha a magánakciók helyett inkább szervezett programokra vágynátok, akkor az az örömhírünk, hogy a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság 1000 forintos csillagnéző túrával vár titeket, legközelebb július 11-én, a Mecsek Zöldút Egyesület pedig minden hónapban telihold túrát szervez.

csillagnézés

2. Takaró két főre

Mi sem romantikusabb, mint egy szabadtéri vacsora vagy estebéd. Ennél csak az teszi bensőségesebbé a találkát, ha nincs térerő és senki sincs a közelben. Vidd el a kedvest piknikezni egy kedvelt turistahelyre a természetbe. Kiváló helyszín erre Zsongor-kő vagy a Babás Szerkövek.

3. Előadás a planetáriumban 

Nem csak a tudomány szerelmeseinek ajánljuk a Zsolnay Kulturális Negyedben található csillagvizsgálót. A digitális vetítőgép segítségével elővarázsolt égitestek és az asztronómia igazi agymozgató randevú lehet. A belépő 1100 forint.

4. Barangoljatok a sötétben

Pécsett és a környező településeken is lehetőség van barlangtúrára. Nektek való, ha a hőségben díjazzátok a hűvösebb klímát, és ha szerettek természeti képződmények között andalogni. Az izgalmas történetű Tettyei Mésztufa-barlang 800 forintos belépővel járható be, a várostól kicsit messzebb pedig az Abaligeti-barlang és Denevérmúzeum vár titeket 1000-1500 forintos árakért.

Extrém randiötletek5

5. “Veszélyes” próbatételek

Belevaló párosként szeretitek az izzasztó kikapcsolódást? Vonzó számotokra a falmászás és a kötélpálya? Ez a ti terepetek. A MecsekExtrém Parkban 4000 forintért lehet jegyet venni, de érdemes tájékozódni, mert a Mecsekerdő Klubkártya és a Tüke-kártya is kedvezményre jogosít fel.

6. Kiruccanás hőlégballonon

Ha nem féltek a magasságtól és bírjátok a korai kelést, akkor egyszer okvetlenül nevezzetek be egy hajnali lebegésre. A közös élmény a korai ébredést is feledteti veletek. Igaz, ebben az esetben sokkal mélyebbre kell nyúlni a pénztárcánkban. Egy óra a hőlégballonban ugyanis több tízezer forintba kerül. Pécsett a Notheisz Balloons Hungary Kft.-nél van erre lehetőség, vagy legközelebb Tolnában, a szekszárdi Gemenc Hőlégballon Sportegyesületnél tudjátok kipróbálni a hőlégballonos függeszkedést.

hőlégballon

7. Pince látogatóban

Romantikus a közös borkóstolás, de közben vicces is lehet, hogy mi jut eszetekbe a nedűk zamatáról ízlelgetés közben. Erre Pécsett is sokszor van lehetőség, de ha szívesen kirándultok, akkor vár titeket Villány vagy Szekszárd. ITT biztosan találtok kedvetekre való programot.

8. Járatlan úton

Bátrak vagytok és nincs semmi dolgotok a hétvégén? Mi lenne, ha bedobálnátok pár holmit a táskátokba és feldobnátok egy érmét. Ha fej, akkor Keletnek mentek, ha írás, akkor Nyugatnak. Csak beszálltok a kocsiba és útra keltek. Vagy felpattantok az első vonatra és leszálltok az első szimpatikus állomáson. Nem kell mindig előre tervezni!

túra, kirándulás

9. Örömrepülés

Egy új perspektívában Pécs is adhat új élményt adhat nektek. A MECSEKAIR oldalán találhatunk különböző útvonalakat, köztük a Pécs Panoráma repülést, amely egy körülbelül 20 perces sétarepülés a pogányi repülőtérről, ennek ára szintén nem kevés, 32 000 forint/repülőgép. Tolna megyében található az Attalai Motoros Sárkányrepülő Klub, ahol a repüléshez minimum tíz óra repülés szükséges, amelynek díja 30 000 forint óránként. A tanulás szintén egy jó közös mulatság lehet kettőtöknek. Az Őcsényi Repülőklub szintén Tolnában várja az érdeklődőket, ahol a motoros sétarepülés percenként 1200 forint.

10. Szálljatok csónakba

Orfűn lehetőség van csónakbérlésre, ha szeretnétek kettesben a Pécsi-tavon romantikázni. Előre be kell jelentkezni, és 1500 forintot a pénztárcába készíteni, egy órára ugyanis ennyibe kerül az evezés. IDE kattintva intézkedhettek.

A lényeg az, hogy együtt legyetek, nevessetek, beszélgessetek és fedezzétek fel ismét egymásban azt, amiért megszerettétek a másikat!