Epres bugyi és cipellő a kutyuson?

Miniruha az apró fehér kutyán, menő kalap a vizslán, esetleg kezeslábas a szomszéd macskáján? Biztosan mindenkinek van olyan ismerőse, aki néhanapján felöltözteti kis kedvencét valamilyen „divatos” ruhácskába. Ma már rendkívül izgalmas szetteket lehet vásárolni háziállatainknak, körülnéztünk a virtuális üzletek polcain és összegyűjtöttük a legviccesebbeket.

hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy a kedvenceinknek mennyire változatos kiegészítőket és ételeket készítenek a gyártók, IDE kattintva olvashatja el. Most pedig böngésztünk az interneten kapható divatcikkek között, amelyeket kifejezetten kutyusoknak és cicáknak készítenek a gyártók – vagy mégsem? Néhány darab ugyanis nem csak vicces, de biztosan nem kényelmes a kedvenceinknek. Kigyűjtöttük a legelképesztőbbeket.

Mickey-egeres cipellők kutyáknak

Ezt a divatcikket az Ebay-en találtuk, ám nem csupán interneten lehet rendelni a kutyáknak szánt cipellőkből, hiszen a pécsi kisállat-kereskedésekben is találunk elvétve lábbeliket kutyusoknak és még cicáknak is. Arról nem szól a fáma, hogy ez a kisállatoknak jót tesz vagy sem, és divatosságával kapcsolatban sem szeretnénk döntőbírót játszani. Mindenesetre az állati cipőkkel sok internetes felületen találkozhatunk, és egész jó áron, 2500 forintért már rendelni is tudunk belőlük.

Kutyus cipellő 4

Kapucnis méhecske jelmez

Jóllehet ez a divatcikk nem is egy jelmez, hanem egy egyszerű kapucnis felső a kutyusoknak, de még cicáknak is gyártanak belőle. Biztosan minden tekintet ránk és kis kedvencünkre szegeződik majd, ha egy ilyenben sétáltatjuk kutyusunkat az utcán. Ezt a darabot már 500 forintért is megvásárolhatjuk – tuti befektetés! IDE kattintva böngészhetünk a kisállat jelmezek között.

Méhecske jelmez 5

Oroszlánmaszk 

Egyik kedvencünk a kutyák számára gyártott oroszlánmaszk. A csupán 600 forintért kapható ruhadarab biztosan feldobja négylábú kedvenceink külsejét, sőt mi több, ha zsemle színű kutyusunk van, az utcán talán még oroszlánnak is nézik a járókelők! IDE kattintva nézheti meg a kiegészítőt, ugyanis nem csak oroszlánnak, de dinoszaurusznak és egyéb veszélyes állatnak is felöltöztethetjük házi kedvencünket.

Oroszlán maszk

Bugyi kisállatoknak

Igen, a virtuális boltokban még alsóneműt is találhatunk kutyusaink és cicáink számára. Bár technikai haszna aligha van, nagyon viccesen állnak a kölyök kutyusokon a színes és izgalmas mintázatú alsóneműk. Meglepően olcsón, darabját 500 forintért már vihetjük is. Kattintsunk IDE ha érdekel a “kihagyhatatlan” üzlet.

Kutyabugyi 5

Sapka és kalap a négylábúaknak

Menő, divatos és még abban is segít, hogy ne süssön bele a nap a kedvenc szemébe – egyszerűen nélkülözhetetlen! A kutyáknak és a macskáknak számtalan mintájú és színű sapkát és kalapot tudunk vásárolni a boltokban, internetes platformokon. Íme a legcsinosabbak, IDE kattintva az árak között is böngészhetünk.

Sapka kutyáknak

Ön szerint divatosak ezek a ruhadarabok a kutyusoknak és cicáknak?

Eredmények

Loading ... Loading ...