Így telik egy pécsi pr-menedzser napja!

Feleség, családanya, mindeközben kreatív és pörgős munkát végez. Minden nap a városért dolgozik, mostanság többek között a Pécsi Állatkert felújításán munkálkodnak. A Pécs Holding Zrt. pr- és marketing menedzsere, Péter-Domán Zita ráadásul igazi “futóbolond”. Lássuk, hogyan fér bele ennyi minden huszonnégy órába! 

hirdetés

Reggelente Puttó, a kis házi kedvencünk ébred a legkönnyebben. Hétvégente az is előfordul, hogy az ébresztőóra helyett ő kelti a családot.

Mióta Zsombi, a kisfiúnk iskolás, iparkodnunk kell, hogy időben beérjünk a suliba, ami nem könnyű feladat, de azért egy gyors kutyaszeretgetés minden reggel belefér a programba. Iskolába menet jókat szoktunk beszélgetni az autóban, de ahogy beérünk a suliba a barátok kerülnek az első helyre.

Péter Domán Zita montázs1

Mint pr- és marketing menedzser nagyon változatos a munkám, szívesen járok dolgozni. Munkatársammal, Ákossal osztozunk az irodánkon, ami tele van plakátokkal, poszterekkel, a régi és a megvalósítási szakaszban lévő projektjeink anyagaival. Itt gyűjtjük be a díjakat is, amiket nyertünk, és amikre természetesen nagyon büszkék vagyunk.

Igaz, az állatkert nyitása még odébb van, de már most azon dolgozunk, hogy igazán sikeres turisztikai attrakció váljon belőle. A megbeszélés ezen a napon a terrárium épületében volt, így Zsombi megkért, hogy helyette is simogassam meg a gyerekek kedvencét, a barátságos, kézhez szoktatott szavanna varánuszt.

Péter Domán Zita montázs2

Imádok sportolni, amióta dolgozom a futás a kedvencem. Kikapcsol, feltölt és sokszor a legjobb ötleteim is kocogás közben jönnek. A keddi napomon a FutaPécses csapattal tartottam, majd otthon is ráálltam egy kicsit a futópadra, mert a Pécs-Harkány versenyre is készülök. Természetesen csakis úgy tudok ennek a hobbimnak hódolni, hogy ilyenkor Iván, a férjem viszi el Zsombit fociedzésre.

Amikor végre együtt a család, jön a vacsora, tanulás és természetesen még egy kis foci. Bár a képen csak két adag étel látható, azért Zsombi sem maradt éhen, csak ő már útközben hazafelé az autóban megevett egy szendvicset, hogy miközben mi vacsorázunk és beszélgetünk, ő rúghassa tovább a labdát.

montázs32

Vacsora után tanulás és lefekvés következik. Bár Zsombi már elsős nagyfiú, azért még oda kell bújni meseolvasás közben hozzá, mert így könnyebben megy utána az alvás. A nap végén, amikor kettesben maradunk a férjemmel, szívesen megiszunk egy-egy pohár bort. Ilyenkor nyugalom és béke van, és jut idő egy kis beszélgetésre.

PéterDomán Zita montázs4