Tímea, akinek a divat az élete

Divat, stílus, trend – Lánczos Benkő Tímea stylistként dolgozik Pécsen, számos öltözködéssel kapcsolatos dologban segít a pécsieknek, gyakran felbukkan az Abszolút Nő rovatban mint szakértő, és egyszerre több kreatív projektben is részt vesz. Most épp saját gyermekruházati márkáján és egy nyári stílustábor szervezésén munkálkodik. Mindemellett pedig édesanya, kismama és feleség, májusra várják második gyermeküket. Íme a stylist egy napja!

hirdetés

Általában 6-7 között kelek, és ha szerencsém van Lázár még alszik, a férjem pedig még otthon van, így tudunk pár szót váltani. Egyébként imádom a reggeleket, a napnak ebben a szakában van egy kis időm magamra, kávézom és átfutom a leveleimet, esetleg posztolom az előző este megírt cikkeimet. A kisfiam jellemzően 8 körül ébred, ilyenkor együtt reggelizünk, mindig van egy kis mesenézés – kakaózás, összebújás, a délelőtt a mienk.

A nap további alakulása nagyon változó. Egy héten egyszer együtt járunk tornázni, “dúdoldázni”, vagy éppen itthon házimunkát végzek, mosunk, takarítunk. Próbálom ilyenkor belevonni mindenbe, és nem kirekeszteni.

LánczosBenkőTímea eggelmontazs

Dél körül elmegyünk ebédelni édesapámhoz, ahol az esetek 90%- ban édesanyámmal is találkozunk. Tehát főznöm nem kell, ennyi teendő mellett ez nekem nagy segítség. A szüleim a mindennapjaink részei, nélkülük biztos, hogy nem tudnék ennyi mindent megvalósítani. Édesanyám rengeteget segít, ő vigyáz Lázárra míg én dolgozom. Gardróbrendezés, vásárlás, megbeszélések, ügyfelekkel való találkozók… most nagyon rajta vagyok két projekten is, az egyik egy saját gyermekruha kollekció megvalósítása, a másik pedig a következő nyári gyerekeknek szóló Stílustábor.

Lánczos Benkő Tímea délutánmontázs2

Amikor végeztem, visszamegyek Lázárért és elindulunk haza. Négy-öt körül pedig Sándor is megérkezik. Ő a másik nagy segítségem, a főzés terhét például abszolút leveszi a vállamról. Ebből kifolyólag a bevásárlást is ő szokta intézni, gyakran Lázárral együtt. Kisfiunk egyébként imád az apukájával együtt lenni, így általában közösen készítik el a vacsorát, majd nagyokat játszanak. Én ilyenkor vagy még csinálok más házimunkát vagy csak velük vagyok. Ez a pár óra a mienk, együtt vacsorázunk, aztán fürdünk, megint egy kis mese, majd Lázár elmegy aludni.

Lánczos Benkő Tímea délutánmontázs2

Miután lefektettük Lázárt, még dolgozom. Ilyenkor a gépen végzem el a feladataimat, megválaszolom az email-eket, cikkeket írok, vagy új projektek megvalósításán munkálkodom. Persze azért nem minden este, hiszen Sándor egyben a legjobb barátom is, szóval rengeteget beszélgetünk, átbeszéljük az egész napunkat.

Hogy mikor fekszem le, ez nagyon változó, főleg, hogy már a hetedik hónapban járok, májusra várjuk kislányunkat, így a testem van, hogy hamarabb elfárad mint az agyam. Ilyenkor tudom hogy kicsit lassítanom kell, szóval figyelem minden rezdülését és szót fogadok a parancsoknak, amiket odabentről kapok.