Itt a nagy konditerem-teszt!

Elkezdenéd a pumpálást, de nem tudod, hogy hol mennyit kapsz a pénzedért? Számítanak a különórák, hogy van-e szauna, és milyen gépparkja van az adott konditeremnek? Hogy ne kelljen az összes helyre elmenned, összeszedtük neked, hol mit várhatsz, hogy könnyedén kiválaszthasd a neked legmegfelelőbb termet. Íme, a nagy konditerem-körképünk.

hirdetés
Uránia Mozi

Life1 – Bajcsy-Zsilinszky u. 2/1.

A Life1 összesen 1200 négyzetméteren terül el aerobik- és spinningteremmel együtt, ebből 400 négyzetméter a fitneszterem. Az eszközpark igen modern, vannak kardiógépek (futópadok, biciklik, ellipszisjárók, taposógépek), de vannak erőfejlesztő berendezések és kézi súlyzók is. A nők számára kialakítottak egy elkülönített részt, ahol bordásfal, lábgépek, kézi súlyzók és néhány fittball társaságában “lehet elbújni”.

Árak: egy alkalomra szóló fitneszbelépőjegy 1190 forint – de az első látogatás ingyenes! Havi korlátlan fitneszbérlet 9990 forint, éves hűségszerződés esetén 7490 forint. A belépőjegy áráért használhatjuk a szaunát, dézsás fürdőjével együtt.
Csoportos órák: választhatunk koreografált, táncos jellegű órák, alternatív, Body&Mind órák, kondicionáló, erő- és állóképesség órák, funkcionális edzések, küzdősportok és csoportos spinning órák közül, de fogadhatunk személyi edzőt is.


Pécsi Sasok Mozgásközpont – Búza tér 6/b.

A Pécsi Sasoknál 1200 négyzetméteren edzhetünk, ám ebben benne vannak a squashpályák, az aerobiktermek és az öltözők is. Összesen 30 gép közül válogathatunk, ebből 6 kardió, a többi erőfejlesztő. A mozgásközpontban van ezeken kívül billiárdozásra, csocsózásra és asztaliteniszre is lehetőség. Öltözőszekrény letét fejében bérelhető.

Árak: egy felnőtt órajegy 750 forint, havi bérlet 5900 forint.
Csoportos órák: a Sasoknál a következő órákon vehetünk részt: aerobik, kangoo, Hit Max, Zóna zsírégető, Challenge Workout (köredzés), de bejelentkezhetünk squash, jorky ball (squash foci) és asztalitenisz sportokra is.

pexels-photo-136404


Fitnexx Premium Fitness Club – Jászai Mari u. 2-4.

A Fitnexxben rendelkezésedre állnak futó- és taposógépek, ellipszis tréner és támlás bicikli is, de a konditerem igazi erőssége a csoportos órákban van.

Árak: egy alkalomra szóló, 55 perces felnőtt belépő 1000 forint, kardió havi felnőtt bérlet pedig 6000 forint.
Csoportos órák: alakformáló órák, Ashtanga Jóga, Body Control, BodyArt, BOX-CROSS, Cross Training, egészségtorna, Fit Zone, G-Flex, gerinctorna, Hatha Jóga, Hot Iron, Insanity játékos gyermektorna, Kangoo, TRX tréning, Yin Jóga és Zumba.


Mecsek Fitness és Wellness – Ybl Miklós u. 10. (Mecsek Áruház IV. emelet)

Közel 400 négyzetméteren várják az érdeklődőket. Erősítő géppark, szabad súlyok és kardiógépek között is válogathatunk. A gépeken kívül a fitneszterem teszi lehetővé az egyedi sportolói igények kielégítését. A havi bérlet magában foglalja – első alkalommal ingyenesen – a gépek rendeltetésszerű használatának bemutatását, a szakmai tanácsadást, és egy kezdő alapprogramot. Bérlettel rendelkező vendégek pedig a csoportos fitneszórákra 10%-kal olcsóbban mehetne be.

Árak: havi felnőtt bérlet 6000 forint, egy alkalomra szóló kondijegy 1000 forint.
Csoportos órák: alakformáló, zsírégető, zsírgyilkos, spin, full fitness, Xco training, aerobik kettlebellel, Hot Iron, Kangoo, kravmaga, rúdtánc, TRX, jóga, hastánc és spinning órákra látogathatunk el.


Balance Fitness – Szőlő u. 48.

A Balance Fitness konditermében találunk TechnoGym taposógépet, 12 programos funkcióval, TechnoGym futógépet és háttámlás kerékpárt, amellyel 6 programra van lehetőségünk, folyamatos ellenállás-szabályzással, kalória-felhasználást mérő funkcióval.

Árak: 1 alkalom 600 forint, 1 hónap pedig 4500 forint
Csoportos órák: részt vehetünk Gymstick Muscle, M.A.X.-Training, Cross Training köredzés, Hot Iron, Pilates és TRX órákon.


Hullámfürdő

A fürdő konditermében 350 négyzetméteren csaknem 50 gépen edzhetünk, ebből 15 kardió-, a többi erőfejlesztő gép. Az alsó szintet elsősorban a férfiaknak, a felsőt főleg a nőknek alakították ki, de természetesen szabad az átjárás az emeletek között.

Árak: napijegy 600 forint, de ha az 1000 forintos napijegyet választjuk, akkor a szaunát és az uszodát is használhatjuk. Havi bérlet 3500 forint.

fitness, kondi, edzés


Professor’s Gym – Megyeri út 4.

A 1100 négyzetméteres konditerem 32 kardiógéppel, továbbá 84 erőfejlesztő berendezéssel várja az edzeni vágyókat. Az épület háromszintes, az alagsorban egy bokszterem és függeszkedő eszközök, a földszinten szabad súlyok és csigás gépek, az emeleten főleg kardiógépek vannak. Az öltözők tágasak, a szekrénybérléshez csak letétre van szükség.

Árak: az első alkalom ingyenes, a havi kondibérlet 6500 forint.
Csoportos órák: TRX, Zumba és Kettlebell.


Cutler Gym & Fitness – Pécs Plaza

A konditerem közel 1500 négyzetméteres, ebből 800 négyzetméter a küzdőtér. Az öltözőkben akár 320-an is tudnak egyszerre kulcsot kapni, a jegyár pedig tartalmazza a kulcsot. Közel 180 gép áll rendelkezésre, melyekkel miden izomcsoportot a legkorszerűbb módon lehet megmozgatni.
Minden kiváltott jegyhez hozzá tartozik a szauna ingyenes használata.

Árak: egy napijegy 1200 forint, havi bérlet pedig 9900 forint.


Cross Factory – Megyeri út 4.

A 300 négyzetméter alapterületű Cross Factory egy nagyobb és egy kisebb teremből áll. Az eszközpark férfi és női súlyemelő rudakból, 4, 6 és 9 kg-os súlylabdákból, különböző magasságú állványokból (húzódzkodáshoz, guggoláshoz, egyéb faladatokhoz) ugráló kötelekből, gumiszalagokból, TRX-ekből, kettlebellből, kézi súlyzókból és boxokból (40x50x60 cm fa doboz, például ugrásokhoz) áll, ezen kívül vannak még evezőpadok és airbike is.

Árak: egy alkalom 1500 forint, havi bérletek pedig 9400 forinttól.
Csoportos órák: A kis teremben jóga, kettlebell, TRX, köredzés és calesthenics órák vannak, a nagyban pedig crosstraining, köredzés és streetworkout.
Plusz 1+ Tüskésréti Kondipark


F3 – Munkácsy u. 33.

Az F3 honlapján jóformán semmilyen információ nincs fent, megkeresésünk pedig idén is falakba ütközött, nem tudtuk utolérni a tulajdonost.

Ingyenes, szabadtéri kondiparkok

Egy szabadtéri fitneszközpont a Maléter Pál úttól délre eső területen várja a kondizni vágyókat, de Tüskésréten a Central Wakeboard és Szabadidőparkban is gyúrhatunk. Ha nem bánunk kicsit autókázni, akkor az orfűi felnőtt játszótér is ideális választás, a Medvehagyma Ház mellett találjuk a gépparkot.

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Na ja, hasznos infók ezek is, de tesztnek a kipróbálás után lenne nevezhető.

 2. Hát igen 🙂
  Tesztet úgy kell írni valamiről, hogy elmegyek és kipróbálom. Nem volt fenn a weben és nem értem el a tulajt? 🙂 Autótesztet sem úgy ír az ember, hogy megnézi a Skoda weboldalát és bekopizza mi van benne….

  Lehet szerencsésebb lenne átírni a címet, vagy végig gondolni a postolás előtt!

  béke 🙂

 3. F3 teszt a legjobb, sírok a nevetéstől 😀 😀 😀 😀
  Falakba ütköztünk.. Nem találtátok a bejáratot? Be kell menni és láthatjuk az árakat, vagy meg kell kérdzni a recepcióst, bár lehet ez már megterhelő, hiszen a komoly újságírás az információgyűjtésen alapszik.
  Voltam már pár helyen a felsoroltak közül, és garantálom, hogy 30 perc alatt különb tesztet tudnék összehozni, mint ez, hiszen tapasztalat alapján tudnék írni, nem pedig az internetről összeollózott információkat rakom egy oldalra egy kattintás és hatásvadász címmel.
  Ez konkrétan az aranyoldalak pecsma kiadása 😀

 4. Kösz az összefoglalót, csak azt nem értem, hogy ebben mi a teszt 🙂 Nevezzük inkább ismertetőnek, bepillantónak, vagy szinposzisnak na de tesztnek semmiképp.

Comments are closed.