Leánybúcsú újratöltve

Ha a szerencse úgy hozza, hogy nekünk kell megszerveznünk hamarosan elkelő barátnőnk leánybúcsúját, akkor érdemes felkötnünk a gatyánkat! Hajadon éveinek utolsó bulija lesz ez, ezért ne ragadjunk le a kis koronánál és a pólógyártásnál. A snassz ötleteken túl mutatunk néhány olyan tippet, játékot, programot, amelyeket biztosan imádni fog az ara.
[box title=”Figyelem!” box_color=”#ff5252″]

  • Bár nem hisszük, hogy bárkinek eszébe jutna, de a leánybúcsút ne közvetlenül az esküvő előtti napra szervezzük! Ennek nagyon egyszerű oka van: mindannyian láttuk a Másnaposok című filmet.
  • Végezzünk alapos kutatómunkát, és csak azokat a barátnőket hívjuk meg, akiket tényleg szívesen lát az ara.
  • Hozzunk létre egy Facebook-eseményt, így könnyen átláthatjuk a dolgokat, ötleteket cserélhetünk.
  • Tartsuk fejben, hogy nem cél leitatni a sárga földig a menyasszonyt, ahogy nekünk sem célunk négykézláb hazaérni. [/box]

lánybúcsú

hirdetés

Kezdjétek szabadulással!

Pécsett három szabadulós helyszín is van, ami tökéletes start a leánybúcsúnak. Bulizni akarsz? Akkor szabadulj ki – jeligével biztosan adrenalinnal tele kezdhetitek a bulit aznap este. A Várady Antal utcában található Csinos Presszó Paraparkjában két pálya is van, amiből megpróbálhatunk kiszabadulni, de a Ferencesek utcájában is van egy, a Szabadulj!-pálya. Ezeken kívül van még a FifIQa Pécsett , a Tímár utcában.

Teszt a vőlegényről

Az egyik legviccesebb játék lehet az egész bulin. Senkinek sem kell megalázkodnia, sokat innia vagy vetkőznie. A leánybúcsú tagjai összeállítanak egy 20 vagy akár több kérdésből álló kvízt a leendőbeliről, amit az arának meg kell válaszolnia. Ehhez akár készíthetünk Power Point prezentációt, képekkel, hanghatásokkal és értékes nyereményekkel. A végén pedig értékelhetjük, hogy a menyasszony mennyire ismeri vőlegényét.

csajos buli, erőszak, nők

Az érzékszervek játéka

Kössük be az ara szemét, majd helyezzünk elé tíz ételt. Ezek lehetnek fűszerek, érdekes állagú és ízű nyalánkságok, de akár mehet például a marhapárizsi, utána répakockák, barbecue szósz és a sor még gyűrűzhet tovább. A menyasszonynak az a feladata, hogy felismerje az elé tett ételeket egy kóstolással. A jó pontokért ajándék jár!

A tökéletes ajándék

Gondolkodhatunk természetesen a hagyományosan tréfás és erotikus meglepetésekben is, de mi inkább a kreatív és maradandó ötleteket díjazzuk. Ilyen például az ara és a barátnői gyermekkori képeiből összeállított fotóalbum. Garantált az elérzékenyülés, hiszen az a sok energia, ami az album elkészítéséhez kell a baráti társaságnak, biztosan meghatja a menyasszonyt. Persze belecsempészhetünk némi humort, a vicces kommentárok biztosan nosztalgikus hangulatba hozzák majd a társaságot.

Elegáns dekor

Ha túl középszerűnek tartjuk a koronát és a rózsaszín lánybúcsús pólókat, az otthoni dekorációt nagyon kreatívan feldobhatjuk néhány lufival, a dekorációhoz illő színes koktélokkal, névtáblákkal, de a kreatív ötletek sora végtelen!

Lánybúcsú dekor 6

Kuponok az éjszakára

Tovább fokozhatjuk az este izgalmát, ha adunk az arának a kezdetek kezdetén egy pakli feladatkártyát. Ezt bárhol, bármikor teljesítheti, annyi a lényeg, hogy a buli végével mindegyik utasítást végre kell hajtania. Persze nem árt, ha valaki ellenőrzi, és pipálgatja a listát.