Megszületett a legkisebb Teleky

Teleky Zoltán neve minden pécsi számára ismerős. A város gasztronómiai életének egyik legjelentősebb személyisége számtalan területen dolgozik egyszerre: cégtulajdonos, több étterem menedzsere, és természetesen családapa. A pécsi séf élete az utóbbi időben jelentősen megváltozott, életmódot váltott, hétfőn pedig megszületett harmadik gyermeke, Hunor!

hirdetés

Általában ötkor ébredek, mert hat órára, negyed hétre az edzőteremben szeretek lenni. Egy éve életmódot váltottam, ennek köszönhetően eddig 13 kilótól sikerült megszabadulnom, de a cél további 35 kg súlyfelesleg leadása. Reggelente személyi edző segítségével egy-másfél órát sportolok, és van, hogy beiktatok még heti kétszer box edzést is. Habár egy komolyabb sérülés miatt mostanában ez a hobbim parklópályára került, jelenleg a fogyásra koncentrálok. A táplálkozásomat is teljesen átalakítottam, kávé és tea helyett zöld turmix-szal kezdem a napomat.

Teleky Zoltán montázs1

Ezután hazamegyek, lezuhanyozom és irány dolgozni. Meetinggel, megbeszélésekkel kezdem a munkát, a vezetőkkel leülünk, és megtárgyaljuk az aznapi teendőket, hogy hol, milyen rendezvények lesznek. Délben ebédelek, de ez az étkezés is a tudatos, egészséges táplálkozás jegyében telik.

Szeretnék ebben irányt mutatnia a pécsieknek is, ezért az egyik egységünkben kialakítunk egy egészség bisztrót. Háromnegyed éve zajlanak az előkészítési munkálatok, és ha minden jól megy, akkor egy hónap múlva el is indul. Eleinte 30%-ban kínálunk majd teljes értékű ételeket, de a jövőben megfordul majd az arány 70%-ra.

Teleky Zoltán montázs3

[note note_color=”#bee490″]

Május 4-én, hétfőn 3750 g-mal és 50 cm-el megszületett a harmadik Teleky, Hunor személyében. Mindenki jól van, Zorka és Luca pedig nagyon várták már kistestvérüket. Ezúton is gratulálunk az egész családnak![/note]

Teleky Zoltán montázs2

Teleky Zoltán montázs4

Hétköznap általában olyan hat-hét óra felé szoktam végezni. Mindig nagyon sietek haza a gyerekekhez, hogy tudjak velük lenni legalább néhány órát. Játszunk vagy elmegyünk valahová együtt, de ha lazább napom van, akkor szívesen magammal viszem őket a rendezvényeinkre is.