Na, beléjük leszel szerelmes!

Szerencsére van Pécsen bőven utánpótlás az olyan fiúbandákból, akikért rajonghatnak a lányok! A Punnany Massifhoz és Halott Pénzhez hasonlóan szerethető, tehetséges csapatok kerülnek a reflektorfénybe, és reméljük, hogy hasonló karriert is futnak majd be. Bemutatunk néhány zenekart, akiket érdemes lesz követni.

Mongooz and the Magnet 

Az együttes tökéletes példája az országokon átívelő zenész barátságnak. A magyar, ír és norvég tagokból álló csapat csupán egy éve tépik együtt a gitárt, mégis olyan népszerűségre tettek szert, hogy öröm az ő karrierjüket követni. A bluesra épülő dallamokra a közönség mindig táncra perdül, és természetesen Pécsett is rendszeresen koncerteznek. Legutóbb a belvárosi Nappaliban és a Trafikban mutatták meg, hogy mennyire tehetségesek. Legközelebb augusztus 28-án lépnek fel a POTE Gólyatáborában.

Hallgasd meg őket:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=0SJCWMb6fPM” width=”660″]

Kubalibre 

A pár éve összeállt zenekar jelenleg nyolc fiatal zenészből áll. A csapat történetét nem merjük leírni, annyi trágár szó van benne, viszont érdemes elolvasni a Facebook-oldalukon. Az őszinte és szókimondó szövegek magukkal ragadnak, és a zenészek kisugárzása is megér egy misét. Legutóbb augusztus 6-án léptek fel az Ördögkatlanon, az elkövetkezendő koncertek miatt pedig érdemes az oldalukat lesni. A srácokkal egyébként korábban interjút is készítettünk, ennek megtekintéséért kattints IDE!

Hallgasd meg őket:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=XtdjwT-F7nM” width=”660″]

Localgrass

A Pécs környéki fiúk a bluegrass jegyében zenélnek a színpadon. Pop- és rockfeldolgozásaikban, és saját dalaikban megszólal a banjo, a mandolin a bőgő és a gitár is. A nemrég a N-Eozinban koncertező csapat egyébként sokszor lép fel a városban, és közel öt éve, a megalakulásuk óta rendszeresen nyomják a ritmust zenei fesztiválokon. Mi imádjuk őket, érdemes ellátogatni a koncertjeikre!

Hallgasd meg őket:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=O2i-AUMtzwo” width=”660″]