A nap, amely nem csupán a nőknek szól!

Városunk idén is felpezsdül nőnap alkalmából, nem csupán akciókkal és programokkal találkozhatunk, még egy izgalmas mozgalomhoz is csatlakozhatunk. Ám ezek az események nemcsak nekünk, nőknek szólnak, hanem a férfiaknak is. Csokorba szedtük azokat a programokat, amelyeken érdemes részt vennünk akár egyedül, akár párosan. 

hirdetés
[box title=”Virág helyett adjunk elismerést” box_color=”#5fd36d”]

Érdekes kezdeményezés indul idén, nőktől nőknek. A Business Woman’s Network magyar közössége a Facebook-oldalán hirdette meg azt a briliáns ötletét, hogy idén virág helyett elismerést ajándékozzunk egymásnak. A mozgalom úgy ölt testet, hogy az elismerést „adományozó” nő vagy férfi egy fehér hátterű papírra felírja, hogy miért büszke a barátnőjére, nővérére, anyukájára, így megünnepelve eddigi sikereit. Ezt a képet ezután posztolnunk kell saját Facebook-oldalunkon, bejelölni azt a személyt, akihez szól az elismerés, de ami még fontosabb, a #ShareHerSuccess címmel kell ellátnunk képünket, hiszen ez alapján lehet majd beazonosítani az üzenetet a mozgalom részeként. Bővebb információt a Business Woman’s Network Facebook-oldalán kaphatunk.[/box]

Nőnapi mozgalom 1

[box title=”Legyen a mozgásé a hétvége” box_color=”#6ec496″]

Nőnap előtti szombaton a Life1-ben egész nap féláron, vagyis 400 forintért kondizhatnak a hölgyek. Lesz ünnepi órarend is, aminek keretein belül részt vehetünk többek között kangoo, zsírégető intervall, valamint „brutál tréning” órákon. EZEN az oldalon olvashatunk többet a szombati akciókról.

Továbbá közös mozgás, versenyek és sportbemutatók várnak mindenkit, aki szombaton ellátogat a Balokányligetbe, a Pepita Kultúrtérbe. A programon akár a plankelőtudásunkat is megmutathatjuk. A verseny győztesei nyereményben is részesülhetnek, a kishölgyek pedig ékszereket is készíthetnek. A részletes program ITT.[/box]

fitness, kondi, edzés

[box title=”Szervezzünk vacsorát vasárnapra!” box_color=”#47bda5″]

Vasárnap a Király 21 Beerhouse & Grillben két egyforma étel rendelése esetén az egyiket féláron vásárolhatjuk meg. IDE kattintva olvashatunk több részletet az eseményről.

Sajnos a többi pécsi étterem honlapján nem találtunk nőnapi akciót, ha esetleg Ön kiegészítené listánkat, tegye meg hozzászólásban![/box] [box title=”Szolárium, wellness és minden, ami kell” box_color=”#5796bd”]

A Solisun is beizzít nőnap alkalmából, 50%-os kedvezményüket egészen március 8-ig tudjuk igénybe venni. Ha két bérletet vásárolunk, a másodikat 50% kedvezménnyel tudjuk megvenni. IDE kattintsunk a részletekért.

A Harkányi Gyógyfürdő sem „kíméli” a nőket, pénteken, szombaton és vasárnap különböző wellness és kozmetikai szolgáltatásokból ad jelentős kedvezményt. Aki ez idő alatt ellátogat a fürdőbe, sorsoláson is részt vesz, amivel egy kétszemélyes hétvégét nyerhet.

A pécsi Árkád két frontos “támadást” intéz nőnapon. A kamasz lányokat egy, az X-Faktorból ismert fiúzenekar, a Spoon fellépésével csábítja be az üzletközpontba, a felnőtt nőket pedig egy jó kis hétvégi kuponakcióval szólítja meg. Ki ne akarna 20-40%-os kedvezménnyel vásárolni – bizonyos üzletekben?

[/box]

wellness

[box title=”Egy nap a nőkért” box_color=”#7160bd”]

A Pécsi Kulturális Központ a Zsebi magazinnal közös szervezésben hozta létre a Nőnap újratöltve programsorozatát. Március 6-án izgalmas előadásokon, rövid tanfolyamokon és változatos tanácsadásokon vehetünk részt ingyenesen. A nőket érintő összes témával találkozhatunk az eseményen, hiszen lesz divattanácsadás, előadás a szoptatás igazságairól és tévhiteiről, pénzügyi tanácsadás, különböző szűrővizsgálatok, de még főzősarok is rendelkezésre áll majd. További információt a Pécsi Kulturális Központ oldalán találunk. [/box]

Amennyiben Ön hallott olyan pécsi nőnapi programról, ami elkerülte volna a figyelmünket, kérjük írja meg hozzászólásban!